Οφρυδόπουλος: «Χάσαμε πολύτιμους βαθμούς»

Πέμπτη, Νοέμβριος 22, 2018 - 1:10μμ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την ευκαιρία που έχασε η Παναχαϊκή για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα με νίκη κόντρα στον Αήττητο.  Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων», στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο, στις ευκαιρίες που έχασαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και η ομάδα του ώστε να πάρει δύο πολύτιμους βαθμούς και να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Αήττητο στα Σπάτα

«Ξεκινήσαμε ιδανικά τον αγώνα αφού προηγηθήκαμε σχετικά νωρίς και στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαμε τον έλεγχο. Ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να δημιουργούμε κάποιες αντεπιθέσεις και κάποιες ευκαιρίες ακόμη.

Στην φάση με τον Πολίμο μας έλειψε μια πάσα που θα μας έδινε το 0-2 και γενικά σήμερα ήταν ιδανική ευκαιρία, αλλά χάσαμε δύο βαθμούς που θα μας ανέβαζαν πάρα πολύ στην βαθμολογία.

Είναι κρίμα που χάσαμε αυτούς τους δύο πόντους σήμερα επειδή νομίζω ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει αυτό το παιχνίδι. Ο τρόπος που μπήκαν τα γκολ και το 0-1 και το 1-1 είναι φάσεις που συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι και δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον ποδοσφαιριστή, ή να πεις οτιδήποτε. Συμβαίνουν αυτά.

Εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε σε αυτό.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο μπορούσαμε, χάσαμε ευκαιρίες με τον Κυνηγόπουλο και τον Μαυριά και μοιραία ήρθε αυτό το 1-1. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων που έπαιξαν σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο και στους φίλους της Παναχαϊκής που έκαναν το ταξίδι για να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Εμείς τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και την προετοιμασία μας για αυτό.

Οι ομάδες είναι πολύ κοντά και πραγματικά τα αποτελέσματα δεν λέμε πως είναι εκπλήξεις πλέον, επειδή φτάσαμε στην 5η αγωνιστική και βλέπουμε πως το πρωτάθλημα είναι πολύ ισορροπημένο με όλες τις ομάδες να είναι κοντά και να είναι ικανές.

Υπάρχουν κακοί αγωνιστικοί χώροι και κυριαρχεί η δύναμη και μόνο οι ομάδες που είναι ήρεμες και προσηλωμένες στο στόχο τους θα πάνε και ψηλότερα. Τώρα έχουμε το ματς στην έδρα μας με τον Καραϊσκάκη, όπου οι τρεις βαθμοί θα μας δώσουν ώθηση».

Υποστήριξη: SilkTech