Οφρυδόπουλος: «Εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε και να παλεύουμε όρθιοι»

Κυριακή, Φεβρουάριος 4, 2018 - 7:34μμ

Αδικημένη από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Πανσερραϊκό μπορεί να είναι η Παναχαϊκή σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο τεχνικός των "κοκκινόμαυρων" στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε τα παράπονά του, τόσο για τη διαιτησία, όσο και για τους παίκτες του Πανσερραϊκού αφήνοντας υπόνοιες για υπεβολικές καθυστερήσεις.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ακόμα ένα δύσκολο αγώνα, ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ένα επιθετικό σχήμα με δύο σέντερ φορ. Μέχρι τώρα η Παναχαϊκή έχει πάρει ό,τι αξίζει στο πρωτάθλημα ίσως και κάτι λιγότερο. Αν κοιτάξουμε το φιλμ του αγώνα, ο Πανσερραϊκός πέρασε τη σέντρα δύο φορές.

Μία στο γκολ και μία στο δεύτερο ημίχρονο προς το τέλος. Ισοφαρίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μας είχε ξανασυμβεί να προηγηθεί ομάδα στο γήπεδό μας. Ψάξαμε λύσεις ορθολογικά, όχι ανορθόδοξα.

Αν θέλουμε να δούμε κάτι καλό στην Ελλάδα, πρέπει να συμμετέχουν οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές. Αν βλέπουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν, ίσως είναι αυτό που μας αξίζει στο ποδόσφαιρο μας.

Η Παναχαϊκή έχει παίξει σε όλα τα γήπεδα για να κερδίζει, χωρίς πράγματα και ενέργειες που υποτιμούν το ποδόσφαιρο.

Ξεκινήσαμε από πέρσι μία προσπάθεια, υπερήφανα παίζοντας ποδόσφαιρο και όπως αρμόζει στην ομάδα μας και έτσι θα συνεχίσουμε. Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας, που γύρισαν το παιχνίδι ισοφαρίζοντας και μπορούσαν να γυρίσουν και όλο το ματς.

Συμβουλεύω τα νέα παιδιά σαν μεγαλύτερος, ότι παίζοντας όρθιοι και όχι πέφτοντας πετυχαίνουν τους στόχους τους. Αν κάποιοι επιλέγουν άλλο δρόμο, τότε λυπάμαι και ειδικά αν αυτό γίνεται με την ανοχή κάποιων παραγόντων του παιχνιδιού…»

Υποστήριξη: SilkTech