Οφρυδόπουλος: «Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά. Μπαίνουμε στο γήπεδο για να είμαστε πρωταγωνιστές»

Κυριακή, Μάιος 20, 2018 - 12:20μμ

Με αφορμή το σημερινό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Αγυιά (ώρα 17.00) στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Football League ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Αύριο είναι ο τελευταίος φετινός αγώνας που θα δώσουμε στην Αγυιά. Η Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως και οι δύο προηγούμενοι αντίπαλοι μας, μάχεται για τη σωτηρία της.

Εμείς θέλουμε να έχουμε την ίδια διάθεση και νοοτροπία όπως και με τη Σπάρτη και με τις Σέρρες. Τα παιδιά έχουν πετύχει πολλά πράγματα τη φετινή χρονιά και το κυριότερο για εμάς είναι ότι έχουν τη νοοτροπία του νικητή. Πάντα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν και να κερδίσουν. Από τον μεγαλύτερο σε ηλικία έως τον μικρότερο. Αυτό θα γίνει και αύριο.

Οι παίκτες μας σφράγισαν την προηγούμενη αγωνιστική την 3η θέση, έχοντας πλέον και μεγάλη διαφορά από τον 4ο και θέλουν να κλείσουν με νίκη τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα μας.

Πραγματικά θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γιατί πάντα έτσι συμβαίνει. Πάντα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από οτιδήποτε και αν έχουμε κάνει. Η γνώση και η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ.

Όμως έκαναν πολλά. Έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, πέτυχαν πολλές νίκες, κέρδισαν το σεβασμό των αντιπάλων τους και πάντα έμπαιναν στο γήπεδο για να είναι οι πρωταγωνιστές. Είμαστε υπερήφανοι γι αυτούς.

Και γι αυτούς τους λόγους αξίζουν αύριο μέσα στο σπίτι μας, μαζί με τους οπαδούς μας που έδωσαν το κάτι ξεχωριστό στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και τους φιλάθλους μας, ένα ζεστό χειροκρότημα.

Το ίδιο ισχύει και από εμάς προς εκείνους για την βοήθεια τους και την πίστη τους που είχαν στην ομάδα μας όλη τη χρονιά».

Υποστήριξη: SilkTech