Οφρυδόπουλος: «Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Πέμπτη, Μάρτιος 7, 2019 - 8:01πμ

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και φυσικά με τη νίκη, ήταν ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Χαρακτηριστικά στην συνέντευξη τύπου δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Αήττητο, ήταν μια ομάδα αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς.

Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ο αγώνας σε όλο το πρώτο ημίχρονο παίχτηκε στο μισό γήπεδο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και «ξεκλειδώσαμε» τον αγώνα και τον τελειώσαμε από στατικές φάσεις που εκτελέστηκαν εξαιρετικά από τους παίκτες μας.

Ήταν ένα παιχνίδι που προσφερόταν και για περισσότερα γκολ. Είναι επίσης σημαντικό ότι σήμερα αν και έγιναν τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα εμείς είχαμε και την ίδια ομοιογένεια και το ίδιο πάθος για τη νίκη.

Θα μας βοηθούσε ψυχολογικά ένα μεγαλύτερο σκορ. Μπορέσαμε να ξεκουράσουμε παίκτες στις αλλαγές μας γιατί μας το επέτρεπε το σκορ. Η διαφορά από τη δεύτερη θέση έμεινε η ίδια όμως μίκρυνε από την πρώτη. Ήμασταν πριν τρεις αγωνιστικές στους 16 βαθμούς και τώρα είμαστε στους 9.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τους 3 βαθμούς και για την εμφάνιση αλλά πολύ περισσότερο για τη διάθεσή τους και το πάθος τους. Ωστόσο για εμάς είναι παρελθόν από απόψε.

Επόμενος αγώνας, επόμενοι 3 βαθμοί».

Υποστήριξη: SilkTech