Οφρυδόπουλος: «Αποδείξαμε ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία»

Κυριακή, Μάρτιος 3, 2019 - 9:44μμ

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μετά την ισοπαλία της ομάδας στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή, δήλωσε στην συνέντευξη τύπου:

«Τα μεγαλύτερα ντέρμπι της κατηγορίας είναι το Παναχαϊκή - Ηρακλής, δεν έχει σημασία η θέση που βρίσκεται ο Ηρακλής, εμείς ήρθαμε να τον αντιμετωπίσουμε ως μια ομάδα που κάνει

Είχαμε αβαντάζ λόγω της καλή μας βαθμολογικής θέσης. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί, μας έλειψαν οι επιθετικές ενέργειες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε την πιο σημαντική ευκαιρία του αγώνα.

Όσον αφορά την αμυντική μας λειτουργία, ήμασταν διαβασμένοι σε όποιον σχηματισμό χρησιμοποίησε ο αντίπαλος, ήμασταν συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί  και αποδείξαμε γιατί έχουμε την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.

Θέλαμε τη νίκη σήμερα, παλέψαμε για αυτήν αλλά μας έλειψε το γκολ. Ο σημερινός βαθμός μπορεί να μας φανεί ωφέλιμος αν κάνουμε δύο νίκες την επόμενη εβδομάδα.

Ευχαριστούμε τον Ηρακλή για την φιλοξενία και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που έκανε τόσο μεγάλο ταξίδι για να βρεθεί στο πλευρό μας».

Υποστήριξη: SilkTech