Οφρυδόπουλος: «Από τα χειρότερα παιχνίδια μας»

Κυριακή, Μάρτιος 17, 2019 - 10:50μμ

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την εντός έδρας ισοπαλία της Παναχαϊκής με τη Δόξα Δράμας. Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» έδωσε το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Να πούμε ότι η Δόξα έχει πολύ κάλους παίκτες, καλό προπονητή, ήταν  από τα χειρότερα παιχνίδια μας, ήταν ένας αγώνας με πολλά λάθη, λάθος πάσες, σέντρες άστοχες, χαμηλό ρυθμό, παίζαμε πολύ αργά, δεν ήμασταν καθόλου κινητικοί, φαινόμασταν κουρασμένοι και όλα αυτά συντέλεσαν να κυνηγάμε στο σκορ.

Το μόνο που μπορέσαμε να πάρουμε, ήταν ο βαθμός στο τέλος του αγώνα. Όμως η συνολική εικόνα δικαιολογεί  την ομάδα και τους παίκτες κάποιες φορές. Παρότι οι πράξεις μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι περισσότερες λανθασμένες, στα θετικά κρατάμε ότι κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος το βαθμό και το σημαντικό δεν είναι τόσο ο βαθμός αλλά η προσπάθεια που κάναμε για να έρθει.

Η συνέχεια είναι δύσκολη. Προχωράμε, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και στη συνέχεια θα πρέπει να έχουμε πιο πολύ καθαρό μυαλό και ενέργεια και αυτοπεποίθηση στα επόμενα ματς, αυτά μας έλειψαν σήμερα.

Πρέπει να ξεκουραστούμε. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι όπου συγκρούονται οι δύο ομάδες  που είναι κάτω από τον 2ο από τον οποίο είμαστε στον 1 βαθμό.

Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία αλλά μπορούμε να την βρούμε στο επόμενο ματς».

Υποστήριξη: SilkTech