Οφρυδόπουλος: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με σταθερότητα και συνέπεια»

Τρίτη, Ιανουάριος 30, 2018 - 10:00πμ

Με αφορμή το σημερινό αγώνα στη Σπάρτη με την ομώνυμη ομάδα (ώρα 15.00) στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Football League ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Την Κυριακή πετύχαμε μια σημαντική νίκη η οποία εξαργυρώθηκε ποικιλοτρόπως. Με μια καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, με ξεκούραση κάποιων παικτών, με τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που μας δίνουν μόνο κέρδη, φυσικά και βαθμολογικά.

Οι αγώνες γίνονται εύκολοι ή δύσκολοι από τη δική μας συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο και από τη νοοτροπία μας. Καμία ομάδα και κανένας παίκτης δεν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει και να χάσει. Επιβληθήκαμε και κερδίσαμε έναν αγώνα, στηριζόμενοι στην ομαδική δουλειά όλων των ποδοσφαιριστών μας.

Ο αυριανός αγώνας με τη Σπάρτη  σαφώς και έχει μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα που βρίσκεται στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας μαζί με το Κισσαμικό και επιδεικνύει μια σταθερότητα και συνέπεια στο παιχνίδι της. Διαθέτει αρκετούς και καλούς παίκτες και με τον νέο προπονητή τους εδώ και καιρό έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε όλους τους  ποδοσφαιριστές μας σε πολλή καλή κατάσταση. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη σε όλα τα παιδιά αφού, χάρη στη δουλειά τους, βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα πράγμα πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Απόδειξη αυτού είναι ότι μέχρι σήμερα έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν όλο το ρόστερ της ομάδας.

Θα προσπαθήσουμε και αύριο να συνεχίσουμε να παίζουμε με απλότητα, ομαδικότητα και πίστη στον εαυτό μας, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας και τους φιλάθλους μας  για αυτό που ζούμε κάθε Κυριακή στην Αγυιά. Την Κυριακή που πέρασε δημιούργησαν και πάλι μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Tους περιμένουμε και αύριο στη Σπάρτη».

Υποστήριξη: SilkTech