Οδηγίες των παιχτών της Α1 για καλή διατροφή ενάντια στον κορωνοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Μάρτιος 19, 2020 - 4:52μμ

Μετά από το πρώτο βίντεο και το κοινό μήνυμα των παικτών προς τον κόσμο για παραμονή στο σπίτι, η  Basket League έφτιαξε ακόμη ένα, με οδηγίες για τη σωστή διατροφή, ως μέτρο πρόληψης και αποφυγής του κορωνοϊού.

Ανάμεσα σε αυτούς που μιλούν είναι και ο γκαρντ του Προμηθέα Δημήτρης Κατσίβελης ο οποίος αναφέρει τι θα πρέπει να προσέξουμε αυτές τις μέρες.

Μένουμε σπίτι

Οι πρωταγωνιστές της #EKOBasketLeague, Χάρης Γιαννόπουλος (ΑΕΚ), Χρήστος Σαλούστρος (Περιστέρι Winmasters), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο Megabolt), Δημήτρης Βεργίνης (Πανιώνιος Su Casa), Γιώργος Τσαλμπούρης (Κολοσσός H Hotels), Βαγγέλης Σακελλαρίου (Ιωνικός Affidea), Ζήσης Σαρικόπουλος (ΠΑΟΚ), Σπύρος Μούρτος (Ήφαιστος Λήμνου), Θοδωρής Τσιλούλης (Λάρισα), Θοδωρής Ζάρας (Ηρακλής) & Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), μένουν σπίτι & σε παροτρύνουν να κάνεις το ίδιο! #μενουμεσπιτι

Posted by ΕΣΑΚΕ on Tuesday, March 17, 2020

Αναλυτικά οι Νικ Καλάθης, Γιόνας Ματσιούλις, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Σταύρος Τουτζιαράκης, Θωμάς Κώττας, Ανδρέας Χριστοδούλου, Νίκος Καμαριανός, Λευτέρης Μποχωρίδης και Απόλλωνας Τσόχλας, ένας παίκτης από κάθε ομάδα του Πρωταθλήματος, δίνει και από μία οδηγία για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη σωστή διατροφή και την προφύλαξη από τον κορωνοϊό.

Μένουμε σπίτι, ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας!

#μένουμεσπίτι, προστατεύουμε την υγεία μας & ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας! Οι παίκτες της #EKOBasketLeague, θα σου πούνε το πώς! #ziseathlitika

Posted by ΕΣΑΚΕ on Wednesday, March 18, 2020
Υποστήριξη: SilkTech