Ο Βελλής έκατσε στον πάγκο της Παναχαϊκής και δήλωσε: «Θα ολοκληρώσουμε σίγουρα το πρωτάθλημα»

Τρίτη, Φεβρουάριος 11, 2020 - 9:52πμ

Προς μεγάλη έκπληξη των λιγοστών φίλων της Παναχαϊκής που βρέθηκαν στην Αγυιά για την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας, διαπίστωσαν ότι ούτε ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» Ντίνος Σπυρόπουλος καθόταν στον πάγκο. Ο γυμναστής της ομάδας Αιμίλιος Βελλής έδωσε τις οδηγίες στο παιχνίδι της Δευτέρας και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε κατηγορηματικά πως η Παναχαϊκή θα κατέβει σε όλα τα παιχνίδια που της απομένουν κανονικά.

Η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας από τη Δόξα:

«Σήμερα (σ.σ. χθες) η ομάδα μπορούσε να φέρει θετικό αποτέλεσμα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες  στην αρχή δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε  να είμαστε  όμως στη διάρκεια προσπάθησα ένα μπορούσε να πείσουμε τον αντίπαλο.

Στο β’ η ομάδα μπήκε καλύτερα, δεχτήκαμε όμως  ένα γκολ μας έκοψε τον αέρα αλλά προσπαθήσαμε και αξίζουν συγχαρητήρια παρά τα προβλήματα  προσπαθούν και είναι επαγγελματίες.

Η ομάδα  θα συνεχίσει να υπάρχει, υπάρχουν προβλήματα αλλά ξεπερνιούνται και θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για τι συνέβη και έκανε στο πάγκο, είπε: «Δεν εχει σημασία πότε το έμαθα, κάθισα εγώ στο πάγκο και θα μιλήσω με την διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Υποστήριξη: SilkTech