Ο Βασιλειάδης εξηγεί πού σκαλώνει το αθλητικό κέντρο της Αγυιάς

Πέμπτη, Απρίλιος 4, 2019 - 11:23πμ

Στο γιατί σκαλώνει η ανακατασκευή του παλιού κολυμβητηρίου στην Αγυιά, όπου προβλέπεται να φτιαχτεί αθλητικό κέντρο αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, που στάθηκε σε πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια.

Σε συνέντευξή του στον Sport24 Fm Patras υποστήριξε πως:

«Η Αγυιά είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ, το οποίο θα γίνει και τόνισε ότι το θέμα, για το οποίο υπάρχουν σημαντικά γραφειοκρατικά προβλήματα δεν πρέπει να συνδέεται με τη διοργάνωση των Μεσογειακών παράκτιων αγώνων.
Τόνισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να μετατραπεί το θέμα της Αγυιάς σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά αν συνεχίσουν να το επιδιώκουν κάποιες πλευρές θα αναγκαστεί να πάρει θέση. Ανέφερε ότι η προετοιμασία για τη φιλοξενία του αθλητικού γεγονότος βρίσκεται σε καλό σημείο και εκτίμησε ότι αυτό θα φανεί στη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΕΜΑ.

Επανέλαβε ότι είναι πολιτική επιλογή να μην οδηγηθεί η κυβέρνηση σε απευθείας αναθέσεις.
«Θέλω να πιστεύω ότι είναι λόγοι απλής ανησυχίας» είπε και σχολίασε ότι δεν τρέχουν όλοι με την ίδια ζέση για τους αγώνες, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Τέλος, ο Γ. Βασιλειάδης εντόπισε προβλήματα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, τους όρους δόμησης, στον χαρακτηρισμό της περιοχής και του αθλητικού κέντρου. Το ζήτημα βρίσκεται στο υπουργείο Περιβάλλοντος και ο υφυπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι γίνεται μια γραφειοκρατική μάχη, ώστε να επιλυθούν όλα τα προβλήματα».

Υποστήριξη: SilkTech