Ο Β. Διαμαντόπουλος για τις εκλογές στην Ε.Ο. Ποδηλασίας

Τετάρτη, Μάρτιος 3, 2021 - 11:59μμ
Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος

Τη δική του τοποθέτηση για τις επικείμενες εκλογές στην Ε.Ο. Ποδηλασίας, όπου είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, έκανε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, νυν γενικός γραμματέας του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών.

Αναλυτικά:

«Πρόσφατα έγινε γνωστή η υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της Ε.Ο.Π. και για την θέση του εκπροσώπου της Ε.Ο.Π. στην Ε.Ο.Ε. από τον νυν Γ. Γραμματέα, κ. Παναγιώτη Πριστούρη.
Διεκδικεί την θέση του Προέδρου της Ε.Ο.Π. και πάλι μετά από 13 χρόνια συνεχής παρουσίας από τις θέσεις του Ταμία – Προέδρου – Γ. Γραμματέα.

Σε αυτά τα χρόνια μαζί με τους συνεργάτες του κατάφερε να καταστήσει ανυπόληπτη την Ε.Ο.Π. σε όλα τα επίπεδα με πολλά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα.
Διεκδικεί την θέση του εκπροσώπου της Ε.Ο.Π. στην Ε.Ο.Ε. με την χαρακτηριστική φράση «για να ακουστεί επιτέλους στην ολομέλεια ποδηλατική φωνή».
Αυτοί που πρόσφατα έφεραν την Ε.Ο.Π. σε δεινή θέση, προκαλώντας με τη διαχείριση τους , την πρωτοφανή απόφαση της Ε.Ο.Ε. να διακόψει την επιχορήγηση στην Ε.Ο.Π. και να επιχορηγεί απευθείας τους αθλητές. Όταν τα τελευταία χρόνια έχουν εισπράξει επιχορηγήσεις από την Ε.Ο.Ε. που υπερβαίνουν το ποσό των 300.000,00€, παρόλα αυτά αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας να διαμαρτύρονται.

Θα συμφωνήσω όμως κατά τα άλλα με τον κ. Π. Πριστούρη στην ακροτελεύτια φράση του, που αναφέρει ότι «όλες οι υγιείς ποδηλατικές δυνάμεις να συμπορευθούν μαζί», με την προϋπόθεση όμως να μην τους βαρύνουν: ούτε διερευνήσεις από την Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας , ούτε παραπομπές στο ακροατήριο για υπεξαίρεση σε βάρος τους, ούτε επιστολές πρωτοκλασάτων αθλητών που χρήζουν απαντήσεων.

Πάτρα 26 Φεβρουαρίου 2021
Με εκτίμηση
Υποψήφιος Πρόεδρος για την Ε.Ο.Π.
Βασίλειος Διαμαντόπουλος
Γ. Γραμματέας του Π.Ο. Πατρών»

Υποστήριξη: SilkTech