Ο Τζόρνταν πουλάει τους Χόρνετς

Κυριακή, Μάρτιος 19, 2023 - 12:00μμ
Συζητάει πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των Σάρλοτ Χόρνετς, συζητώντας με ένα γκρουπ ανθρώπων που περιλαμβάνει έναν μικρομέτοχο των Χόρνετς και έναν μικρομέτοχο των Χοκς

Ο Μάικλ Τζόρνταν φαίνεται ότι σιγά-σιγά σκοπεύει να κάνει ένα βήμα πίσω στους Χόρνετς. Αυτό υποστηρίζει το ESPN, το οποίο σε δημοσίευμά του αναφέρει ότι ο "Air" βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα γκρουπ επενδυτών για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των Χόρνετς.
Επικεφαλείς του συγκεκριμένου γκρουπ επενδυτών είναι ο Γκέιμπ Πλότκιν (μικρομέτοχος των Χόρνετς) και ο Ρικ Σναλ (μικρομέτοχος των Χοκς), με τις συζητήσεις να είναι αρκετά προχωρημένες, αλλά να μην υπάρχει κάποια συμφωνία. Σε περίπτωση που τελικά οι δύο πλευρές τα βρουν, τότε ο Τζόρνταν δεν θα αποχωρήσει από την Σάρλοτ, αλλά θα παραμείνει ως μικρομέτοχος.
Ο 6 φορές πρωταθλητής και 5 φορές MVP της κανονικής περιόδου του NBA κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο του συλλόγου από το 2010, όταν το απέκτησε έναντι 275 εκατ. δολαρίων. Έκτοτε βέβαια τα δεδομένα έχουν αλλάξει στο NBA και σε περίπτωση που ο Τζόρνταν αποφασίσει τελικά να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των Χόρνετς αναμένεται να εισπράξει ένα (πολύ) μεγαλύτερο ποσό, σε μία ακόμα πετυχημένη επένδυση.

Υποστήριξη: SilkTech