Ο Θεόδωρος Δούρος Αντιπρόεδρος στους Μεσογειακούς

Πέμπτη, Ιούνιος 20, 2019 - 9:33πμ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πατρινής βιομηχανίας ένδυσης DUR, Θεόδωρος Ν. Δούρος, ανέλαβε καθήκοντα Αντιπροέδρου των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 (Mediterranean Beach Games), μιας διοργάνωσης που αποτελεί στοίχημα για την Ελλάδα καθώς είναι από τα πιο αξιόλογα αθλητικά γεγονότα που θα διεξαχθούν στην Πάτρα το φετινό καλοκαίρι, από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου 2019.

Ειδικότερα, με ενεργή συμμετοχή στα κοινά της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, η εκλογή του Διευθύνοντα Συμβούλου της Δούρος ΑΕ στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2019 είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς πρόκειται για μια εκδήλωση αθλητισμού, η οποία έχει διεθνή αντίκτυπο με τη συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών από το εξωτερικό και την Ελλάδα, οι οποίοι επιδίδονται σε αθλήματα όπως το beach soccer, το beach volley, η ιστιοπλοΐα, το κωπηλατικό σπριντ καθώς και η κολύμβηση ανοικτής θάλασσας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Θεόδωρος Ν. Δούρος, ανέφερε σχετικώς ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανάληψη της νέας του θέσης κι ελπίζει να συμβάλλει αποτελεσματικά στην προώθηση των αξιών του ευ αγωνίζεσαι και να αναδείξει την σημασία διοργανώσεων τέτοιου βεληνεκούς για τη χώρα.

Υποστήριξη: SilkTech