Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα-Ποδαρικό με παραιτήσεις από την Παναχαϊκή

Τετάρτη, Ιανουάριος 2, 2019 - 5:54μμ

Έτσι όπως τελείωσε η χρονιά στην Παναχαϊκή, ξεκίνησε και η επόμενη στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Εν μέσω διοικητικών εξελίξεων και συνεχόμενων σεναρίων για το μέλλον των «κοκκινόμαυρων», συνεχίστηκαν οι παραιτήσεις από την… Πατρέως.

Ο τελευταίος που αποχώρησε ήταν ο Υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ, Σπύρος Μπουλής, τη δεύτερη μέρα του χρόνου, και ακολούθησε τους Μπακαλάρο, Κατσουράνη, Μαρλαφέκα, Πάρη, Γουδέβενου, ενώ το καλοκαίρι αποχώρησαν (και αντικαταστάθηκαν κάποιοι) οι Κυριακόπουλος, Αποστολόπουλος και Ανδρεόπουλος.

Πραγματικά εντυπωσιακός αριθμός σε λιγότερο από έναν χρόνο για μία ομάδα, που μόλις ένα χρόνο νωρίτερα έμοιαζε να δουλεύει αρμονικά σαν μία μεγάλη οικογένεια.

Οι τελευταίες αποχωρήσεις μπορεί να είναι και προάγγελος γενικών αλλαγών αλλά παρόλα αυτά αποτέλεσαν μία ακολουθία αλυσιδωτών αντιδράσεων στην Παναχαϊκή από τον Νοέμβριο και έπειτα και χωρίς να είναι ακόμα γνωστό αν είναι οι τελευταίες.

Ποιοι έμειναν αλήθεια όμως πίσω ακόμα;

Και όλα αυτά με το ποδοσφαιρικό τμήμα να μπαίνει στην αρχή του 2019 στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν. Αρχής γενομένης από το Σάββατο και την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για την 11η αγωνιστικής της Football League, η Παναχαϊκή έχει να δώσει 7 πολύ δύσκολα παιχνίδια σε λιγότερο από έναν μήνα.

Τα πέντε για το πρωτάθλημα της Football League με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (Βόλος, Κέρκυρα, Πλατανιάς) και τα δύο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Υποστήριξη: SilkTech