O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

Παρασκευή, Οκτώβριος 5, 2018 - 6:53πμ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας θα συμμετάσχει και φέτος στη 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. Αναλυτικά:

"Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου καθώς και όλους τους φορείς της περιοχής να συμμετέχουν στις δυο τελευταίες διαδρομές της Λαμπαδηδρομίας και στη τελετή λήξης που θα λάβει χώρα στο προαύλιο του Ι.Ν.Αγίου Ανδρέα Πατρών την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.00. ως πρωτοπόροι στο εθελοντικό αιμοδοτικό κίνημα της χώρας μας.

Η τελετή λήξης της Λαμπαδηδρομίας θα ανοίξει την αυλαία της τελετής έναρξης της 29ης Αμφικτιονίας (Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών).

Οι διαδρομές της Λαμπαδηδρομίας για την Παρασκευή 5/10/2018 έχουν ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/10/2018. (3η ΗΜΕΡΑ -1η ΔΙΑΔΡΟΜΗ) ΩΡΑ 10.30 π.μ.

Εκκίνηση της πομπής με τους λαμπαδηδρόμους από την πλατεία Γεωργίου Παπανδρέου ακολουθώντας την διαδρομή Ακρωτηρίου -Γεωργίου Παπανδρέου με τερματισμό το Γ.Ν.Π. Πατρών «Ο ¨Άγιος Ανδρέας» (δεξιά μπροστά στο επταώροφο) περί ώρα 11:00.( υποδοχή της φλόγας στο Τμήμα Αιμοδοσίας και άναμμα βωμού- χαιρετισμοί).Τέλος διαδρομής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/10/2018. (3η ΗΜΕΡΑ -2η ΔΙΑΔΡΟΜΗ) ΩΡΑ 6.30 μ.μ.

Η πομπή των λαμπαδηδρόμων θα αναχωρήσει από την πλατεία Όλγας Πατρών και θα ακολουθήσει την διαδρομή Μαιζώνος , πλατεία Γεωργίου, Μαιζώνος, Σαχτούρη, Αγίου Ανδρέου με τερματισμό στον αύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Πατρών. Υποδοχή της φλόγας".

Υποστήριξη: SilkTech