Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη χωρίς να το καταλάβει (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Ιανουάριος 22, 2022 - 7:03μμ
Πάντως τα κατάφερε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε μετά από σχεδόν 3 ώρες τον Μπενουά Περ, με ένα τέλειο τελευταίο γκέιμ, που έκανε και τον ίδιο τον Έλληνα τενίστα να... μπερδευτεί.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης πανηγύρισε έξαλλα το ματς πόιντ της αναμέτρησης, αλλά φάνηκε ότι δεν είχε καταλάβει ότι αυτός ήταν ο τελευταίος πόντους, αφού περίμενε τις μπάλες για να σερβίρει ξανά.

Η φάση έγινε viral στα social media, με τον Τσιτσιπά να σπεύδει πάντως να δώσει το χέρι του και... εξηγήσεις στον ηττημένο αντίπαλό του, που περίμενε στο φιλέ.

ΜΕ ΦΡΙΤΖ

Απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4), ο οποίος με τη σειρα του απέκλεισε τον Γάλλο, Μπενουά Περ (Νο56) στα τέσσερα σετ.

Ο 24χρονος Αμερικανός (Νο 22) της Παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε 3-2 σετ του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ σε ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Μέχρι στιγμής ο Φριτζ πραγματοποιεί τρομερή πορεία στο Australian Open αφού εκτός από τον Ισπανό επικράτησε του Μάρτερερ και του Τιαφό δίχως να χάσει σετ.

Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα στο Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης και τον Φριτζ με τον Τσιτσιπά να μετρά δύο νίκες. Στα αξιοσημείωτα ότι και οι δύο αναμετρήσεις των δύο αθλητών έγιναν το 2019.

Υποστήριξη: SilkTech