Ο Σταύρος Τσαβαλάς στην Α.Ε. Καλαβρύτων

Τρίτη, Ιούλιος 30, 2019 - 1:50μμ

Η Α.Ε. Καλαβρύτων, ανακοίνωσε την προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του 22χρονου μέσου Σταύρου Τσαβαλά.

Ο Τσαβαλάς, προέρχεται από τα «σπλάχνα» της Α.Ε.Καλαβρύτων αφού ξεκίνησε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της ομάδας μας και αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αχαϊκού ποδοσφαίρου.

Το πηγαίο ταλέντο του, τα φυσικά του προσόντα και οι σωστές αθλητικές  βάσεις, σύντομα τράβηξαν τα βλέμματα πολλών ομάδων.  

Από την Α.Ε.Καλαβρύτων, μεταπήδησε στον «Παμπατραϊκό» και αμέσως μετά στην Κ21 της Παναχαϊκής όπου αγωνίστηκε τρία χρόνια.

Από την Παναχαϊκή και σε συνάρτηση με τις ακαδημαϊκές του σπουδές στο τμήμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, μεταπήδησε στον Α.Ο.Τρικάλων, ομάδα Β΄Εθνικής κατηγορίας όπου και αγωνίστηκε για ένα χρόνο, αφήνοντας το στίγμα του τόσο με τις αθλητικές του επιδόσεις όσο και με τον ακέραιο χαρακτήρα του.

Παράλληλα με τις σπουδές του και με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, διετέλεσε προπονητής για δύο χρόνια της ομάδας «Αγία Κυριακή» Τρικάλων (Β΄ κατηγορίας) και δύο χρόνια προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Νέες Τρικάλων» ομάδα της Γ΄ Εθνικής.

«Η Διοίκηση της της Α.Ε.Καλαβρύτων, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, τον καλωσορίζει και του εύχεται να είναι γερός και να συνεχίσει την προσπάθειά του αποτελώντας παράδειγμα για τους νεότερους αθλητές», ανέφερε η ανακοίνωση.

 

Υποστήριξη: SilkTech