Ο Σταμάτης Σαρρής στο... τιμόνι του ΑΠΣ Πάτραι

Τρίτη, Ιούνιος 30, 2020 - 11:02πμ

Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σταμάτη Σαρρή. Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Τον καλωσορίζουμε στις τάξεις του συλλόγου και εύχεται η παρουσία του, να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων που θέσαμε από κοινού.

Είναι 43 ετών, κάτοχος του διπλώματος UEFA A’,  και διετέλεσε για 2,5 χρόνια τεχνικός διευθυντής των σχολών του Ολυμπιακού στην Πάτρα.

Έχει εργαστεί σε ομάδες της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ’ Αιτωλοακαρνανίας, ενώ όντας προπονητής της ΑΕ Μεσολογγίου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του συλλόγου, που μου εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία. Ο κορωνοϊός, έχει επιβάλλει νέα δεδομένα και στην κοινωνία και στο ποδόσφαιρο, με τα οποία πρέπει να εναρμονιστούμε πλήρως. Στόχος μας  είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία θα επιστρέψει στη φυσική της έδρα, έχοντας διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες».

Τέλος, καλωσορίζουμε στο διοικητικό δυναμικό του συλλόγου, τους Στάθη Κατσαντά, Κώστα Κούζιο, Σπύρο Δρακάτο και Λάμπρο Ανάγνου».

Υποστήριξη: SilkTech