Ο Σπύρος Μπουλουγουράς θα δίνει πλέον οδηγίες στα παιδιά του ΝΟΠ

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 6, 2019 - 9:50πμ

Ο Σπύρος Μπουλουγουράς είναι το νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟ Πατρών, αφού αναλαμβάνει τις ομάδες Εφήβων και Παίδων του συλλόγου. Ο πρώην προπονητής των ομάδων παίδων και μίνι παίδων του ΝΟ Βουλιαγμένης θα κληθεί να συνεχίσει το έργο που γίνεται στις ακαδημίες του Πατρινού συλλόγου.

Πάνε κι έρχονται οι προπονητές στον ΝΟΠ

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος (αριστερά) θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας Ανδρών του ΝΟΠ. Στη φωτογραφία με τον έφορο του ΓΣ Ηλιούπολης, Δημήτρη Κύρκο.

Από την άλλη, εκτός του Θανάση Κοντάκου που θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στις ακαδημίες της ΝΕ Πατρών, από το ΝΟΠ αποχώρησαν και οι Κώστας Σακαλής και Βασίλης Λαμπάτος. Ο σύλλογος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους τρεις προπονητές για το έργο που επιτέλεσαν την τελευταία διετία.

Παράλληλα, προπονητής της ομάδας Ανδρών αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ενώ ο Μιχάλης Μπαρτζελάς και η Αγγελική Τσίστα θα έχουν υπό τις οδηγίες τους τις ομάδες μίνι παίδων και προ-μίνι αντίστοιχα.

O Κώστας Σακαλής δε συνεχίζει στο ΝΟ Πατρών.

Η ανακοίνωση του ΝΟ Πατρών

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Σπύρο Μπουλουγουρά, πρώην προπονητή και πρωταθλητή Ελλάδος Υδατοσφαίρισης Παίδων και Μίνι Παίδων με το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των τμημάτων υδατοσφαίρισης Εφήβων (Κ17) και Παίδων (Κ15) του ΝΟΠ.

Ανακοινώνουμε επίσης τη συνέχιση της καλής συνεργασίας μας με τους κ. Παναγιώτη Βασιλόπουλο, κ. Μιχάλη Μπαρτζελά και κα. Αγγελική Τσίστα ως προπονητές των ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών, Μίνι Παίδων (Κ13) και Προ-Μίνι Παίδων (Κ11), αντίστοιχα, του ΝΟΠ.

Καλωσορίζουμε με χαρά τον κ. Μπουλουγουρά στην οικογένεια του ΝΟΠ μας και ευχόμαστε σε όλους τους προπονητές και αθλητές μας κάθε επιτυχία.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών αποχαιρετά και ευχαριστεί θερμά για την καλή συνεργασία και την σημαντική συνεισφορά τους, τους προπονητές και παλιούς αθλητές του κ. Κωνσταντίνο Σακκαλή, κ. Βασίλη Λαμπάτο και κ. Θανάση Κοντάκο, στους οποίους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Υποστήριξη: SilkTech