Ο Σπύρος Γιαννιώτης στην Πάτρα-Προπομπός του πανελληνίου και του Μεσογειακού ανοικτής θαλάσσης

Δευτέρα, Ιούνιος 11, 2018 - 2:03μμ

Στην Πάτρα θα βρίσκεται την Τρίτη (12/6) ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές, ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης. Ο πρωταθλητής που έγραψε ιστορία στην ανοιχτή θάλασσα θα επισκεφτεί την Πάτρα με αφορμή την διεξαγωγή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και του Μεσογειακού κυπέλλου, στα τέλη Ιουλίου.

Ο Γιαννιώτης θα έχει σειρά επαφών στο Δήμο και στην Περιφέρεια με αντικείμενο την διοργάνωση, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το παλιό λιμάνι για να επιθεωρήσει τον χώρο που θα διεξαχθούν οι δύο σπουδαίες διοργανώσεις.

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο αποτελεί τον καταλληλότερο άνθρωπο για να επιθεωρήσει αλλά και για να δώσει πολύτιμες συμβουλές για την διοργάνωση, σε έναν χώρο που ο αρχικός σχεδιασμός προβλέπει ότι θα διεξαχθούν τα αθλήματα της ανοιχτής θάλασσας τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019 στην Πάτρα.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες μάλιστα βάσει σχεδιασμού είναι και το test event ενόψει των Παράκτιων Αγώνων.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Μεσογειακό κύπελλο θα φέρουν στην πόλη πάνω από 500 Έλληνες και Μεσόγειους αθλητές, στοιχειοθετώντας μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση στην πόλη αυτή τη χρονιά.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε το καλοκαίρι του 2016 στους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Έλληνες Ολυμπιονίκες με σταθερή και αδιάλειπτη παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παίρνοντας το πρώτο του μετάλλιο, στην τελευταία του παρουσία.

Όταν ο Γιαννιώτης κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Ρίο - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Υποστήριξη: SilkTech