Ο Σούλης Παπαδόπουλος για τον Παναιγιάλειο

Παρασκευή, Μάρτιος 11, 2022 - 5:30μμ
Η Παναχαϊκή πάει στο Αίγιο

Με πρωινή προπόνηση (11/3) στο γήπεδό της στην Αγυιά συνεχίστηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο (13/3).

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Καρπαθάκης και Μπελεζάκης.

Η προπόνηση του Σαββάτου (12/3) που θα είναι η τελευταία ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα θα γίνει το μεσημέρι και πάλι στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναιγιάλειος που έχει ένα νέο και φιλόδοξο προπονητή. Ο Φάνης Γκέκας έχει μία μεγάλη πορεία ως ποδοσφαιριστής και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο ως προπονητής. Μπορεί ο αντίπαλος μας να μην είναι στη βαθμολογική θέση που θα ήθελε ωστόσο έχει αποδείξει ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές σε αντιπάλους όπως στα ματς με τον Διαγόρα και τον Τηλυκράτη. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι γιατί είναι ακόμα ένας τελικός για εμάς. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε. Θα μπούμε με τη νοοτροπία που μπήκαμε και στα προηγούμενα ματς και για τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα».

Υποστήριξη: SilkTech