Ο Σκότι Πίπεν δεν είναι πλέον φίλος με τον Μάικλ Τζόρνταν και ξεσπά

Σάββατο, Νοέμβριος 6, 2021 - 8:33πμ
Μάικλ Τζόρνταν - Σκότι Πίπεν

Λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του Unguarded, του βιβλίου στο οποίο μιλάει για την ζωή του, ο Σκότι Πίπεν προκαλεί τεράστιο θόρυβο καθώς το GQ δημοσίευσε απόσπασμα από το πιο "καυτό" κεφάλαιο, από αυτό στο οποίο καταφέρεται εναντίον του Μάικλ Τζόρνταν!

Ο Ινδιάνος τα βάζει δημόσια και χωρίς φίλτρο με τον AIR, ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε και παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ του ESPN, The Last Dance, πριν από έναν χρόνο. Δεν έχει απλώς παράπονο από τον Τζόρνταν, αλλά λέει και ότι "δεν θα γινόταν ποτέ αυτός που έγινε, αν δεν είχε εμάς στο πλευρό του".

Όλα αυτά, λίγους μήνες μετά από την ατάκα πως "ο Φιλ Τζάκσον είναι ρατσιστής", μια ατάκα που έκανε το περασμένο καλοκαίρι τον γύρο του κόσμου.

Διαβάστε απόσπασμα που δημοσίευσε το GQ:

"Έλαβα ένα μήνυμα από τον Μάικλ, δεν τα λέγαμε συχνά. "Τι έγινε φίλε; Μαθαίνω ότι είσαι ενοχλημένος μαζί μου. Θέλω να τα πούμε όταν έχεις χρόνο" έλεγε. Λίγο μετά του είπα να μιλήσουμε την επόμενη μέρα. Ο Μάικλ είχε δίκιο, ήμουν εκνευρισμένος μαζί του εξαιτίας του The Last Dance. Στα τελευταία δύο επεισόδια όλη η δόξα πήγαινε σε εκείνον και κανείς δεν ασχολήθηκε με εμένα και τους συμπαίκτες μας. Οι παραγωγοί του έδωσαν τον έλεγχο του προϊόντος. Περίμενα περισσότερα, ανυπομονούσα να το δω γνωρίζοντας πως είχε σπάνια πλάνα.

Ο Τζόρνταν ήθελε να αποδείξει στην τωρινή γενιά πως ήταν μεγαλύτερος από την ίδια τη ζωή και φυσικά μεγαλύτερος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον παίκτη που αρκετοί θεωρούν ισάξιο, αν όχι μεγαλύτερο από εκείνον. Έτσι, ο Μάικλ έδειξε την ιστορία του και όχι την ιστορία της ομάδας. Το ESPN μου έστειλε τα οκτώ πρώτα επεισόδια μερικές εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ. Τα είδα στην Νότια Καλιφόρνια με τους γιους μου και δεν πίστευα στα μάτια μου. Τελικά, πίστεψα αυτό που έβλεπα. Πέρασα πολύ καιρό δίπλα του, ήξερα, ήμουν αθώος που περίμενα κάτι διαφορετικό.

Τις επόμενες εβδομάδες μίλησα με αρκετούς πρώην συμπαίκτες μου που ένιωθαν κι εκείνοι ότι δεν τους σεβάστηκε. Πως τόλμησε ο Μάικλ να μας αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο μετά απ' όσα κάναμε για εκείνον και για το brand του; Δεν θα γινόταν ποτέ ο Μάικλ Τζόρνταν χωρίς εμάς. Δεν λέω ότι δεν θα ήταν superstar, ήταν εντυπωσιακός, όμως τα καταφέραμε ως ομάδα, πήραμε έξι τίτλους σε οκτώ χρόνια για να φτάσει σε ένα επίπεδο που έφτασε μόνο ο Μοχάμεντ Άλι. Επιπλέον, πήρε 10 εκατομμύρια για το ντοκιμαντέρ ενώ εμείς δεν πήραμε σεντ. Για μια ολόκληρη σεζόν αφήναμε κάμερες παντού στις ζωές μας".

contra.gr

Υποστήριξη: SilkTech