Ο ΠΣΑΤ θρηνεί την απώλεια του Χρήστου Γραμμένου, που "έφυγε" στα 48 του χρόνια

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 16, 2022 - 10:31πμ
Σήμερα η νεκρώσιμος ακολουθία

Η οικογένεια της αθλητικής δημοσιογραφίας πενθεί την απώλεια του Κερκυραίου συναδέλφου και μέλους του ΠΣΑΤ Χρήστου Γραμμένου, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα, σε ηλικία 48 ετών και ο οποίος έαν και αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, παρέμενε στην πρώτη γραμμή.
Ο Χρήστος Γραμμένος υπήρξε για χρόνια ένας δραστήριος και ασυμβίβαστος αθλητικός συντάκτης, τηρώντας πάντα τις αρχές της υγιειούς δημοσιογραφίας. Συνεργάστηκε με δεκάδες Μέσα εντός και εκτός της Κέρκυρας ενώ το 2009 δημιούργησε την αθλητική ιστοσελίδα «corfucorner.gr».
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος δήλωσε ότι έφυγε ένας καταπληκτικός άνθρωπος που ήταν κόσμημα της δημοσιογραφίας και στήριξε με αγάπη τον αθλητισμό της Κέρκυρας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποχαιρετά με βαθιά οδύνη τον Χρήστο Γραμμένο και εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Άγιο Ιωάννη Κέρκυρας.

Υποστήριξη: SilkTech