Ο Προμηθέας υποδέχεται (18.00) την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη

Σάββατο, Οκτώβριος 27, 2018 - 10:12πμ
eurokinissi.gr

O Προρμηθέας θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ (Live sportin.gr) στις 6 το απόγευμα, στην κεντρική σάλα του "Δημ. Τόφαλος", για την 4η αγωνιστική της Basket League. H πατρινή ομάδα θα έχει δύσκολο έργο κόντρα την κάτοχο του Basketball Champions League και Κυπελλούχο Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες που συμμετέχουν στο BCL, όπου μεσοβδόμαδα πέτυχαν σημαντικές νίκες, θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να μην μείνουν πίσω στο κυνήγι των στόχων τους στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Μάκης Γιατράς έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του, καθώς και ο τραυματίας Κατσίβελης μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και θ΄ αποφασίσει για την δωδεκάδα λίγο πριν τον αγώνα, επιλέγοντας από τους: Χολ, Λίποβι, Γκίκα, Τσαϊρέλη, Γερομιχαλό, Καραΐσκο, Σανδραμάνη, Κασελάκη, Σαλούστρο, Κατσίβελη, Μέιερ, Μπράουν, Λαναρά, Έλλις, Παρκς Sr. και Μαντζούκα.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουν οι άνθρωποι του Προμηθέα στην παρουσία του κόσμου της Πάτρας στο γήπεδο. Ενδεικτικά είναι τα λόγια του Λεωνίδα Κασελάκη στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ : «Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να μας στηρίξει για μια ακόμη φορά. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε μια έξτρα ώθηση από την κερκίδα. Η ενέργεια που δίνει ο κόσμος μπορεί να προσπεράσει την όποια κούραση».

Το παιχνίδι Προμηθέας Πάτρας – Α.Ε.Κ θα διευθύνουν οι Γ.Πουρσανίδης -Μαγκλογιάννης-Πιτσίλκας (κομισάριος ο Β.Πίγκας).

Προμηθέας και ΑΕΚ έχουν μοιραστεί τις νίκες ως τώρα, τόσο συνολικά, όσο και μέσα στην Πάτρα. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ επικράτησε και στους 2 αγώνες τη σεζόν 2016-17 (76-60 στο ΟΑΚΑ και 86-67 στην Πάτρα), αλλά ο Προμηθέας απάντησε με 2 νίκες πέρσι (69-66 εντός και 76-75 εκτός). Κασελάκης (2014-15) και Κατσίβελης (2015-16). έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΑΕΚ.

Tα σημερινά παιχνίδια:

pro1819 bl03172d

Υποστήριξη: SilkTech