O Προμηθέας παίζει εκτός με τον Πανιώνιο

Σάββατο, Ιανουάριος 5, 2019 - 12:00μμ

O Προμηθέας θα αντιμετωπίσει σήμερα (17.30) εκτός έδρας τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Η πατρινή ομάδα θέλει τη νίκη για να παραμείνει, τουλάχιστον, στην 5η θέση, αφού ΠΑΟΚ, Ήφαιστος Λήμνου και Χολαργός είναι ένα βαθμό πίσω του, και θα πιάσει την ΑΕΚ αν αυτή ηττηθεί στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που παλεύει όλα τα παιχνίδια της, θέλει να παραμείνει μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις. 

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, έχει, επιτέλους, στη διάθεσή του -όλους τους παίκτες του και στην Αθήνα έχουν ταξιδέψει οι: Χολ, Λίποβι, Γκίκας, Τσαϊρέλης, Γερομιχαλός, Σανδραμάνης, Κασελάκης, Σαλούστρος, Κατσίβελης, Μέιερ, Μπράουν, Παρκς Sr. και Έλλις.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής των Πατρινών ανέφερε τα εξής: «Ο Πανιώνιος είναι μια ιστορική ομάδα και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του αποδεικνύει ότι δίκαια βρίσκεται στην Α1.

Ο αντίπαλός μας έχει μπασκετικό κόσμο και έναν προπονητή (σ. Νίκος Οικονόμου), ο οποίος έχει διανύσει μεγάλη καριέρα σαν παίκτης. Εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και να δούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν να μην υπάρχει άλλο. Θέλουμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα στο 2019 και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε. Είναι ευχάριστο το ότι μετά από καιρό θα έχουμε όλα τα παιδιά στη διάθεσή μας και αυτό θέλουμε να φανεί και στο γήπεδο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

15:15 Κολοσσός - ΠΑΟΚ

17:30 Λαύριο - Κύμη

17:30 Περιστέρι - Ρέθυμνο

17:30 Πανιώνιος - Προμηθέας

Υποστήριξη: SilkTech