Ο Προμηθέας για το "διπλό" στην Πυλαία

Σάββατο, Οκτώβριος 20, 2018 - 11:04πμ

Να επιστρέψει στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει σήμερα στις 6 το απόγευμα (Live sportin.gr) ο Προμηθέας, ο οποίος θα αναμετρηθεί στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά, αφού πέρυσι αγωνίστηκαν μεταξύ τους στο μικρό τελικό του πρωταθλήματος, ενώ κοντραρίστηκαν και στα Μαυροσκούφεια, σε φιλικό αγώνα.

Στην Πάτρα ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τον Προμηθέα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σημερινός αγώνας για τον Προμηθέα θα είναι ο 6ος αγώνας σε 18 ημέρες!

 pro1819 bl03100b

Η αποστολή του Προμηθέα ταξίδεψε χθες στην Θεσσαλονίκη και ο Μάκης Γιατράς που θα στερηθεί -και πάλι- τις υπηρεσίες του τραυματία Κατσίβελη θα έχει στην διάθεσή του τους: Χολ, Λίποβι, Γκίκα, Τσαϊρέλη, Γερομιχαλό, Κασελάκη, Σαλούστρο, Μέιερ, Μπράουν, Έλλις, Παρκς Sr και Μαντζούκα.

Ο παίκτης του Προμηθέα Λεωνίδας Κασελάκης ανέφερε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τα εξής: "Έχουμε πει ότι σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικούμε τη νίκη, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Δεν κατεβαίνουμε στο γήπεδο απλά και μόνο για να παίξουμε, αλλά για να κερδίσουμε. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο γιατί παίζει στην έδρα του, ίσως και επειδή είναι και με την πλάτη στον τοίχο, καθώς προέρχεται από τρία ατυχή αποτελέσματα, όμως εμείς θα πάμε στην Θεσσαλονίκη για να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνησή μας από το ξεκίνημα της σεζόν. Τα κλειδιά θα είναι το να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, στην οποία δυσκολεύονται κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, οπότε θα πρέπει να πάμε υποψιασμένοι, συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα".

pro1819 bl02122

Ο ΠΑΟΚ -όπως και πέρυσι- έχει κτυπηθεί στην αρχή της σεζόν από τις απουσίες. Έτσι, ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Milenko Tepic, που θ’ αντικαταστήσει προσωρινά τον Jamal Jones. O Phil Goss επέστρεψε στον αγώνα BCL την Τετάρτη κόντρα στη Βόννη μετά από 3 εβδομάδες απουσίας, ενώ ο Darrius Garrett, που απουσίασε την Τετάρτη, επέστρεψε στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

pro1819 bl03162

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ανέφερε στο site της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα τα εξής: «Επιστρέφουμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με την οποία γνωριζόμαστε πολύ καλά. Και από τις περσινές συναντήσεις που είχαμε, αλλά και από το φιλικό που παίξαμε το καλοκαίρι. Ο Προμηθέας στηρίζεται και στους ποιοτικούς και ταλαντούχους Έλληνες παίκτες που έχει, αλλά και στους έμπειρους ξένους παίκτες. Δικός μας στόχος, για να κερδίσουμε το παιχνίδι, είναι να περιορίσουμε το επιθετικό τους transition, να ελέγξουμε το αμυντικό μας ριμπάουντ και να οργανώσουμε με τον σωστό τρόπο τις επιθέσεις μας για να μπορέσουμε να διασπάσουμε μία άμυνα με πολύ μεγάλα κορμιά».

Υποστήριξη: SilkTech