Ο Προμηθέας για το "διπλό" κόντρα στο Λαύριο

Σάββατο, Δεκέμβριος 22, 2018 - 11:31πμ

Ο Προμηθέας δίνει το τελευταίο του παιχνίδι εκτός Πάτρας για το 2018 στο γήπεδο, όπου πέρσι πανηγύρισε την είσοδό του στα ημιτελικά της Basket League, καθώς η πατρινή ομάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα το μεσημέρι (15:30) το Λαύριο σε ένα παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Betshop Basket League.

Ο Προμηθέας θέλει να παραμείνει μόνος στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ κοιτάζει και την τετράδα, αφού Περιστέρι και ΑΕΚ φιλοξενούνται από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα και το Λαύριο θέλει την νίκη για να μην μείνει πίσω στην μάχη για την οκτάδα.

Ο Μάκης Γιατράς έχει στη διάθεσή του τους Χολ, Λίποβι, Γκίκα, Τσαϊρέλη, Γερομιχαλό, Σανδραμάνη, Σαλούστρο, Μέιερ, Μπράουν, Παρκς Sr., Έλλις, ενώ δεν αποκλείεται επιστροφή του Κασελάκη, που επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο έμπειρος παίκτης στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο Διαδίκτυο έγραψε χθες: «Είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρουμε ότι στο Λαύριο μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς συν τοις άλλοις ο αντίπαλός μας, αναζητεί νίκες προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά. Το Λαύριο έχει κίνητρο και εμείς θα πρέπει να μειώσουμε τα κενά μας διαστήματα και να βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία μέσα στο παρκέ. Το κλειδί θα είναι το να έχουμε ρυθμό και διάρκεια. Το Λαύριο τα τελευταία χρόνια έχει την ίδια ταυτότητα, τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο στοχευμένο τρόπο παιχνιδιού. Περιμένουμε φουλ πίεση, αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα".

Αξίζει επίσης να αναφερθούμε στην «ανταλλαγή» ξένων μεταξύ των 2 ομάδων (για 2η συνεχή χρονιά, μάλιστα), καθώς Μέιερ και Μιλόσεβιτς αγωνίζονταν με τη φανέλα του σημερινού τους αντιπάλου κατά την περσινή χρονιά, ενώ η παράδοση στο Λαύριο είναι υπέρ του Προμηθέα που έχει 2 νίκες (79-77 πέρσι στα play-off και 77-74 το 2017) και 1 ήττα (87-101 πέρσι στην κανονική περίοδο).

Υποστήριξη: SilkTech