Ο ΠΟΠ βράβευσε τους κορυφαίους της χρονιάς (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Ιανουάριος 28, 2019 - 7:04μμ

Την Κυριακή (27/1) ο Ποδηλατικός Ομιλος Πατρών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στην αίθουσα Τύπου «ΑΛΕΚΑ ΣΙΟΥΛΗ» του Παμπελοποννησιακού σταδίου. 

 κείμενο

Η παρουσία των αθλητών των μελών και φίλων του Π.Ο. Πατρών ήταν ικανοποιητική , αφού η αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά.

 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται

Παρέστησαν και τίμησαν την εκδήλωση: Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης , η κα Μανωλοπούλου Τασία εκπρόσωπος του Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, Ο πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ και Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥ Τάκης Γεωργακόπουλος, ο Βασίλης Ζώτος ως εκπρόσωπος του Δήμαρχου Πατρέων και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Σταδίου, η κα Ευαγγελία Αθανασοπούλου επικεφαλής του κέντρου Europe direct της ΠΔΕ καθώς επίσης και το στέλεχος του κέντρου ο κ. Σάκης Καρβέλης/

 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

Επίσης ο Επίτιμος Πρόεδρος του Π.Ο.Πατρών Γιάννης Παρασκευόπουλος, η κα. Μαρία Αντωνίου εκπρόσωπος του χορηγού μας ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε, ο κ. Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης εκπρόσωπος του χορηγού μας IDEAL Ν.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ο κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος εκπρόσωπος του χορηγού μας ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ Α.Ε. ο ιδιοκτήτης του BIKE CENTER PATRAS και ο Πρόεδρος του Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ Θεόδωρος Λιακόπουλος.

 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Σπύρος Πολίτης Ευχήθηκε σε όλους εκ μέρους του Δ.Σ. του Ομίλου, υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ακόμα καλλίτερες επιτυχίες στους αθλητές για το 2019. Έκανε ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε καθώς επίσης μίλησε για τον προγραμματισμό που έχει γίνει για την νέα χρονιά.  2 άτομα, άτομα στέκονται

Έδωσε βαρύτητα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο όμιλος και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση τους.  3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια

Επεσήμανε την ανάγκη διατήρησης της λειτουργία της Ακαδημίας ποδηλασίας που έχει ως έδρα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και την καλή σχέση που υπάρχει με τους γονείς, τους οποίους ευχαρίστησε που είναι κοντά στον Όμιλο και στηρίζουν τα παιδιά τους και τις προσπάθειες που καταβάλει ο Όμιλος για την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών.

 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια

Επίσης στις άμεσες προτεραιότητες σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων είναι η ολοκλήρωση ενός ποδηλατοδρόμου από την Πλαζ έως την Παραλία Πατρών αποστάσεως 10ΚΜ. Σχεδόν το μισό τμήμα είναι έτοιμο από τον ΟΛΠΑ και την ΑΔΕΠ Α.Ε, και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από πλευράς του ΠΟΠ για την υποβοήθηση ολοκλήρωσης του έργου στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας.

 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και παπούτσια

Απηύθυναν χαιρετισμό και έκοψαν κομμάτι από την πίτα, όλοι οι παραπάνω παρευρισκόμενοι που τόνισαν την συμπαράσταση τους στον όμιλο μας.
 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Αντί για το φλουρί δόθηκε στον τυχερό , ένα ποδήλατο παιδικό προσφορά του χορηγού μας IDEAL Ν.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές για τις διακρίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2018 σε επίπεδο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και διεθνών επιτυχιών, και συμμετοχών στις Εθνικές ομάδες, όπως έχει θεσπιστεί και τηρείται για πάρα πολλά χρόνια.

 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

1. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ ( 2ος Πανελληνιονίκης στα 200Μ σπριντ - 2ος Πανελληνιονίκης στο ΚΕΡΙΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας και 2ος Πανελληνιονίκης στα 1000Μ).
2. ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: ΝΕΩΝ (1ος Πανελληνιονίκης στο Ατομικό Χρονόμετρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών). 1ος στην Γενική κατάταξη δρόμου Νέων για το 2018.
3. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ : ΜΑΣΤΕΡ Α 2ος Πανελληνιονίκης στο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας.
4. ΦΡΑΜΠΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΕΦΗΒΩΝ (2ος Πανελληνιονίκης στον αγώνα Αντοχής και 2ος στον αγώνα Ατομικής χρονομέτρησης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου Εφήβων).
5. ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ : ΝΕΩΝ Συμμετοχή με την Εθνική ομάδα δρόμου στην Βαλκανιάδα.
6. ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ : ΠΑΙΔΑΣ Συμμετοχή με την Εθνική ομάδα δρόμου στην Βαλκανιάδα.
7. ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΑ 1η θέση στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας και 1η στην Γενική κατάταξη στην κατηγορία Πανκορασίδων στο δρόμο για το 2018).
8. ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 1η θέση στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας και 1η στην Γενική κατάταξη στην κατηγορία ΜΙΝΙ Μεγάλα στο δρόμο για το 2018).
9. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ: ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ (2η θέση στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας και 1η στην Γενική κατάταξη στην κατηγορία ΜΙΝΙ Μικρά στο δρόμο για το 2018).

Από τη διοίκηση εκφράζεται ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς  που χωρίς την στήριξη τους δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα:
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ Α.Ε.
IDEAL Ν.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..
ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ GROYP
PROFI AL Δ.&Ι. ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ
BIORECER
ΝΟΥΖΑΚΗΣ TRANS Μεταφορές
Ποδήλατα ΣΕΡΚΟΣ Σονικιάν Σταύρος.
BIKE CENTER Μπακόπουλος Πέτρος
MOTO CENTER Μητρούλιας Παναγιώτης
ΔΟΥΒΡΗΣ Α.Ε.
Service –Ανταλλακτικά ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ
Ελαστικά- Ζάντες ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech