«Ο Πικέ είχε απατήσει τη Σακίρα με το super model Μπαρ Ρεφαέλι»

Τρίτη, Σεπτέμβριος 20, 2022 - 9:59πμ
Καταλανός φωτογράφος αποκαλύπτει πως το μακρινό 2012, ο Ζεράρ Πικέ είχε απιστήσει σε βάρος της Σακίρα με το super model από το Ισραήλ

Νέα «επιβαρυντικά» στοιχεία για τον Ζεράρ Πικέ έρχονται στην επιφάνεια. Καταλανός φωτογράφος ισχυρίζεται πως το 2012, στις αρχές της σχέσης του με την Σακίρα, ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα είχε απιστήσει διατηρώντας «παράνομο» δεσμό με το super model Μπαρ Ρεφαέλι.
Μάλιστα δηλώνει βέβαιος για τη συγκεκριμένη πληροφορία αναφέροντας πως η σχέση αυτή ήταν και ο λόγος των συχνών επισκέψεων της Ισραηλινής καλλονής στη Βαρκελώνη. Τότε, μάλιστα, εκείνη ήταν φρεσκοχωρισμένη από τη σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η ίδια σε συνέντευξή της το 2021 είχε διαψεύσει τις φήμες για τον Πικέ λέγοντας πως ήταν απλώς φίλοι. Από το 2015 είναι πλέον παντρεμένη με Ισραηλινό επιχειρηματία και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Αυτή φαίνεται πως ήταν μία από τις... παρασπονδίες του Πικέ απέναντι στην Κολομβιανή ποπ σταρ, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά προτού χωρίσουν οριστικά πριν λίγους μήνες. Πλέον ο Καταλανός άσος έχει βρει νέα σύντροφο, την Κλάρα Κία.

Υποστήριξη: SilkTech