Ο Πήγασος με τεσσάρα προσπέρασε το Σταροχώρι (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Απρίλιος 29, 2018 - 2:11μμ

Νικητής με 4-0 αναδείχθηκε ο Πήγασος Πατρών με αντίπαλο το Σταροχώρι, το Σάββατο (28/4) στο Δημοτικό Γήπεδο Σαραβαλίου «Κ. Ζάρρας», στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος). Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ο Σπαθής, ο οποίος με ένα γκολ και δύο ασίστ, οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση με το ευρύ σκορ. Με αυτή την νίκη ο Πήγασος προσπέρασε το Σταροχώρι στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, έχοντας 36 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 10η θέση. Το Σταροχώρι υποχώρησε στην 11η με 34 βαθμούς.

Στο 15ο λεπτό της συνάντησης, ο Πήγασος προηγήθηκε στο σκορ, όταν από φάουλ του Σπαθή η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, με τον Λεβέντη στην συνέχεια να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 1-0. Στο 24' ο Πήγασος διπλασίασε τα τέρματα, όταν ο Σπαθής από τα δεξιά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και πάσαρε στον Γιωργιόπουλο, με τον τελευταίο να κάνει ένα δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Έπειτα από 8 λεπτά, ο Πήγασος τριπλασιάζει το σκορ, όταν ο Σπαθής εκμεταλλευόμενος τον δυνατό αέρα, σημείωσε ένα θεαματικό γκολ, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας. Στο τέλος του ημιχρόνου, δημιουργήθηκαν κάποιες εντάσεις από τον πάγκο του Σταροχωρίου προς τον βοηθό, διαμαρτυρόμενοι για συγκεκριμένες φάσεις και στιγμές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο β' μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ, με την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι. Σπουδαιότερη φάση για το Σταροχώρι στο 71' , όταν ο Σωτηρακόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν από κόρνερ, παρέλαβε την μπαλιά και με διπλή ευκαιρία στην μικρή περιοχή, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε για ακόμη μια φορά, καθώς οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του παιχνιδιού πέτυχαν και 4ο γκολ με σκόρερ τον Λάμπρου, έπειτα από ενέργεια του Σπαθή από τα δεξιά, ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του. Στα μέσα του 2ου ημιχρόνου είχαμε παράγοντα του Σταροχωρίου για διαμαρτυρίες. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τον Πήγασο νικητή, και να εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία.

Διαιτητές: Νικόλαος Μέρμηγκας, βοηθοί: Παναγιώτης Μεσσήνης, Ανδρέας Ηλιόπουλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Πόγκας, Λεβέντης, Κακαφώνης, Καραβότας, Καρύδας, Κονδύλης, Πολίτης, Κοντογεωργόπουλος, Γιωργιόπουλος, Σπαθής, Λάμπρου (79' Ιωάννου). Αναπληρωματικοί: Κατσίβελης, Τζάκας, Φράγκος, Σταθακόπουλος, Σπυρόπουλος.

ΣΤΑΡΟΧΩΡΙ: Διαμαντόπουλος, Τσάκας, Κουφός, Κονταλής, Γ. Αντωνακόπουλος, Παλούμπης, Η. Μητρόπουλος, Παντελής (73' Κατσαΐτης), Σωτηρακόπουλος (73΄Αργυρόπουλος), Σ. Αντωνακόπουλος (46' Κωνσταντακόπουλος), Γ. Αντωνακόπουλος. Αναπληρωματικοί: Γκολώνης, Ν. Κακαφώνης, Ι. Μητρόπουλος, Μ. Αντωνακόπουλος.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Υποστήριξη: SilkTech