Ο Πήγασος 2-1 την Αναγέννηση (φωτό)

Σάββατο, Μάρτιος 31, 2018 - 10:42μμ

Εξαιρετική μέρα για μπάλα το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο του Σαραβαλίου «Κ. Ζάρρας», όπου ο Πήγασος Μπεγουλακίου νίκησε σχετικά εύκολα την 4η του βαθμολογικού πίνακα, Αναγέννηση Πατρών, με 2-1, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑ.

Στο 15' κι αφού διέσχισε το μισό γήπεδο, ο Ούτσικας δημιούργησε τη φάση όπου ο Στουπάκης εύκολα με προβολή κοντά στην εστία, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Πήγασος στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πήγασος συνέχισε με το ίδιο τέμπο και απειλούσε κυρίως με τον Ούτσικα, που συμμετείχε στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του και με τον Στουπάκη. Πολύ καλός για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν και ο Γεωργόπουλος, ο οποίος ήταν αλάνθαστος στην μεταβίβαση της μπάλας στον άξονα. Στο 63' ο Κολώνης έχασε μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα, όταν έκανε ένα δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 75, ένα λεπτό μετά την χαμένη ευκαιρία του Στουπάκη, ο Βαγιώτης που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι διαμόρφωσε το 2-0 για τον Πήγασο με όμορφο πλασέ στην δεξιά γωνία του Τσουραμάνη.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Φίλιππου Σχινά, ήταν να μειώσει το σκορ στις καθυστερήσεις με ένα εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Αρφαρά στο αριστερό παραθυράκι του Μαρκαντώνη.

Διαιτητές: Νικόλαος Χρόνας, βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς, Αθανάσιος Τσούρας.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ: Μαρκαντώνης, Γιαννόπουλος, Κολώνης (84' Κατσαΐτης),Ντεντόπουλος, Πύρρης, Αθανασόπουλος, Νιάχος, Γεωργόπουλος, Μπαλάσης (81 Κακαφώνης), Ούτσικας (70' Βαγιώτης), Στουπάκης. Αναπληρωματικοί: Τακουμάκης, Νικολόπουλος, Καραλής, Ανδριόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ: Τσουραμάνης, Αλποχωρίτης, Τσίφας – Τσίτος, Παναγόπουλος, Καραχάλιος, Βουτσινάς (84' Βασιλόπουλος), Σπανός (84' Χριστοδουλόπουλος), Καταρτζόπουλος, Αρφαράς, Καρατζανίδης, Ορφανίδης. Αναπληρωματικοί: Πουλουπάτης, Δαλαβούρας, Λαμπίρης.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Υποστήριξη: SilkTech