Ο Πατρινός Γιώργος Σταύρακας στο τιμόνι της Εθνικής κωφών

Τρίτη, Νοέμβριος 5, 2019 - 10:50πμ

Αναχωρεί η Εθνική ομάδα TAEKWONDO κωφών για την Αντάλυα της Τουρκίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo κωφών, έχοντας ως επικεφαλή της για ακόμα μια χρονιά, τον προπονητή του Α.Σ. ΔΥΝΑΜΗ Πατρών Γιώργο Σταύρακα.

Στο πρόσωπο του  πατρινού προπονητή καθρεπτίζεται η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει για τέταρτη χρονιά η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών στη Δύναμη Πατρών, ενός από τα δυνατότερα σωματεία το οποίο με τη συνεχή του παρουσία στα βάθρα υψηλού επιπέδου διεθνών και πανελλήνιων  διοργανώσεων , έχει εδραιώσει την κυριαρχία του στην αχαϊκή πρωτεύουσα!

Άλλωστε το team της Εθνικής Ομάδας, με το Γιώργο Σταύρακα στο τιμόνι του, έχει χαρίσει σημαντικές επιτυχίες στα ελληνικά χρώματα, με πιο πρόσφατη αυτή των 23ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών (Deaflympics) στην Τουρκία. Εκεί όπου η ελληνική ομάδα κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια με τους Παύλο Λιότσο και Μαρία Φουλεδάκη καθώς και μία 5η θέση με τον Χαμπάκη Γιώργο, ύστερα από σκληρή προετοιμασία ενός μήνα στον πατρινό σύλλογο της «Δύναμης Πατρών», κάτω από την προσωπική επίβλεψη και καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Με 8 αθλητές να την απαρτίζουν, η Ελληνική ομάδα θα παλέψει για ακόμα μια φορά να διακριθεί τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο παραδοσιακό (poomsae) Taekwondo.

Αναλυτικότερα, την εθνική ομάδα TAEKWONDO απαρτίζουν οι αθλητές: Λιότσος Παύλος, Φουλεδάκη Μαρία, Μαγάλιος Ραφαήλ, Σύρος Σταμάτης, Δημόπουλος Βασίλης, Πασχάλη Δήμητρα, Καλαϊτζής Κωνσταντίνος και Πετράκης Σπύρος.

 

Υποστήριξη: SilkTech