Ο ΠΑΣΑΠ παραμένει... Πατρινός - Ξανά πρόεδρος ο Παναγιώτης Πελεκούδας

Παρασκευή, Νοέμβριος 20, 2020 - 3:32μμ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), το οποίο δηλώνει έτοιμο να ανταποκριθεί και πάλι στις υψηλές απαιτήσεις και την ευθύνη που αναλαμβάνει για την προάσπιση και διασφάλιση των δικαιωμάτων των αθλητών του βόλεϊ.

Έντονο είναι το Πατρινό στοιχείο και στο ανανεωμένο ΔΣ καθώς, τόσο ο πρόεδρος, Παναγιώτης Πελεκούδας, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο γ.γ. Γιάννης Αχιλλεόπουλος εκπροσωπούν και την πόλη στην Ένωση των παιχτών.

Στη διατήρηση της πλειονότητας των μελών του προηγούμενου ΔΣ, έρχεται να προστεθεί η ενίσχυση της φωνής των γυναικών, οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο στοίχημα του ελληνικού βόλεϊ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η σύμπνοια και η κοινή φιλοσοφία των μελών του νέου ΔΣ, που διαφάνηκε ήδη από την πρώτη συνεδρίαση, αποτελεί την πιο ισχυρή ένδειξη ότι οι Έλληνες αθλητές κι αθλήτριες βόλεϊ μπορούν να είναι μία γροθιά για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ:

Πρόεδρος: Πελεκούδας Παναγιώτης

Α’ Αντιπρόεδρος: Παπαδόπουλος Παναγιώτης

Β’ Αντιπρόεδρος: Βασιλαντωνάκη Ανθή

Γεν. Γραμματέας: Αχιλλεόπουλος Γιάννης

Ειδικός Γραμματέας: Ανδρεάδης Ανδρέας

Ταμίας: Λάππας Ηλίας

Μέλος: Χριστοδούλου Στέλλα

Μέλος: Παπαφωτίου Αθηνά

Μέλος: Ρουμελιωτάκης Γιάννης

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος, Παναγιώτης Πελεκούδας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Με χαρά αναλάμβανω για ακόμα μια διετία για την προάσπιση των δικαιωμάτων των αθλητών μας. Εν μέσω αυτής της πανδημίας προκύπτουν πολλά θέματα τα οποία δείχνουν την γύμνια σε πολλά ζητήματα που αφορούν των επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Είναι η ώρα να εκμεταλλευτούμε την συγκυρία, ετσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τις οποίες παθογένειες υπάρχουν στο αντρικό και στο γυναικείο βόλεϊ. Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να πάμε το βόλεϊ μπροστά”.

Υποστήριξη: SilkTech