Ο ΠΑΣ Γιάννενα πήρε το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, Οκτώβριος 26, 2019 - 3:50μμ

Σχεδόν ένα μήνα μετά τη διεξαγωγή της πρεμιέρας (29-30 Σεπτεμβρίου), οι ομάδες της Super League 2 μπήκαν και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς λύθηκε το ζήτημα με την τηλεοπτική κάλυψη των αναμετρήσεων του πρωταθλήματος.

Η «αυλαία» της 2ης ημέρας (θα διεξαχθεί σε τέσσερις «δόσεις») άνοιξε σήμερα (25/10) με το ντέρμπι, Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα, που βρήκε μεγάλους νικητές τους Ηπειρώτες με 2-1, με τους γηπεδούχους να καταγράφουν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, αφού είχε προηγηθεί αυτή της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9’, όταν ο Νάουμετς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, αλλά ο Παντελιάδης έκανε κακό υπολογισμό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλάζοντας από νωρίς στις συνθήκες του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά στο 44’ ο Παντελάκης ανέτρεψε τον Μάντζιο και ο έμπειρος επιθετικός έπειτα από μια λογομαχία και με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Γιαννίκογλου, διαμόρφωσε το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να απαντήσει άμεσα και με τον ίδιο τρόπο, όταν στο 46’ ο διαιτητής Αγγελάκης, είδε ανύπαρκτη ανατροπή του Λιάγκα στον Νικολιά μέσα στην περιοχή και ο Παμλίδης με πλασέ από τα 11 βήματα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Υποστήριξη: SilkTech