Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε αρνητική επίδοση που κρατούσε 39 χρόνια

Κυριακή, Μάιος 15, 2022 - 10:30μμ
Συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι. Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 20 Μαρτίου και αυτό μεταφράζεται σε δέκα αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει καταφέρει να σηκώσει κεφάλι, αποδοκιμάστηκε έντονα στην Τούμπα μετά τον αγώνα με τον Άρη, όπου ηττήθηκε 1-0 με γκολ του Καμαρά και κατέγραψε μια αρνητική επίδοση που κρατούσε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.
Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν νικήσει ξανά σε δέκα παιχνίδια και το 1983, με τη διαφορά όμως ότι τότε όλα τα αποτελέσματα ήταν ισοπαλίες, μεταξύ των οποίων και δύο με την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου. Τώρα, ο ΠΑΟΚ μετράει επτά ήττες, κάτι που είχε να συμβεί από το πρώτο τρίμηνο του 2008. Οι ασπρόμαυροι είναι σε κακή κατάσταση και θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα το... τσιπάκι ενόψει και του τελικού Κυπέλλου με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό.
Ο Δικέφαλος έχει ηττηθεί δις από τη Μαρσέιγ στο Conference League, άλλες τόσες από τον Άρη στα playoffs και μια από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ισοπαλίες ήταν στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου πάντως κατάφερε να προκριθεί στον τελικό λόγω του εκτός έδρας γκολ στο Φάληρο και με την ΑΕΚ.

Υποστήριξη: SilkTech