Ο ΠΑΟΚ 0-0 με την ΑΕΚ, προβάδισμα για τη 2η θέση

Τετάρτη, Ιούλιος 15, 2020 - 10:09μμ

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ με τον βαθμό (0-0) που πήρε παρέμεινε στο +3 από την ΑΕΚ και ουσιαστικά εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση.

Αυτό γιατί την Κυριακή θα υποδεχτεί τον Άρη και αναμένεται αν έχει εύκολο έργο σε σχέση με την ΑΕΚ που παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-3

Ένα σκηνικό που συνηθίζουμε να βλέπουμε μόνο σε προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είδαμε πριν από τη σέντρα του αγώνα στο Ηράκλειο ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί, σε μια κίνηση ήθους, υποδέχτηκαν τους "ερυθρόλευκους" κατά την έξοδό τους από τη φυσούνα και τους χειροκρότησαν για την κατάκτηση του τίτλου. Το λεγόμενο pasillo. Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα:

ΑΡΗΣ - ΠΑΟ 0-1
Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για τον Παναθηναϊκό που -έχοντας έξι παίκτες της ακαδημίας και εννιά Έλληνες στην 11άδα του- κέρδισε με 1-0 τον «ταλαιπωρημένο» Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σήμερα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off της Super League 1. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, οι Θεσσαλονικείς έμειναν από δυνάμεις, ενώ οι «πράσινοι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Δημιούργησαν ουκ ολίγες φάσεις για γκολ, είχαν δοκάρι σε σουτ του Κολοβού στο 62’, ωστόσο ο ίδιος παίκτης -που είχε μπει αλλαγή σημειωτέον- πέτυχε το γκολ που έκρινε τον νικητή, με πολύ ωραία κεφαλιά μετά από ασίστ του Ανουάρ, στο 75ο λεπτό…
Υποστήριξη: SilkTech