O πανικός στο facebook με την κοκκινόμαυρη ομάδα

Σάββατο, Μάρτιος 30, 2019 - 11:37μμ

«Αυτή η ομάδα έχει αρχειοθετηθεί. Ένας διαχειριστής αρχειοθέτησε αυτή την ομάδα στις 30 Μαρτίου 2019. Δεν μπορείτε να δημιουργείτε δημοσιεύσεις, να δηλώνετε ότι κάτι σας αρέσει, να σχολιάζετε ή να προσθέτετε μέλη, αλλά μπορείτε ακόμη να βλέπετε όλες τις δημοσιεύσεις».

Αυτή η ειδοποίηση που αυτόματα εμφανίζει το facebook κάθε φορά που μια ομάδα κλείνει, εμφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γνωστό «ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΥΡΟ» μια σελίδα οπαδών της Παναχαϊκής με 3.000 μέλη.

Οι διαφωνίες μεταξύ κάποιων φίλων της Παναχαϊκής αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις (Κατσουράνης, Σύμμαχοι, Δρόσος κλπ) ήταν πολλές φορές υπερβολικές ή ακόμα και με υβριστικούς όρους.

Οι διαχειριστές, που έφεραν εκ του νόμου την ευθύνη για όλα όσα γράφονταν, δεν θέλησαν να συνεχίσουν υπό αυτές τις συνθήκες και την αρχειοθέτησαν, εξηγώντας τους λόγους στο sportin.gr. Ήταν μια ομάδα με ζωντάνια, πολλά νέα για την Παναχαϊκή μα και χιλιάδες σχόλια, πολλά εκ των οποίων επιβεβαιωτικά του ότι δεν είναι εύκολο πράγμα να ακούς την αντίθετη γνώμη.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Facebook, όλες οι αναρτήσεις της είναι ορατές, κανείς όμως δεν μπορεί πλέον να σχολιάσει.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech