Ο Παναιγιάλειος καταδικάζει τα επεισόδια

Δευτέρα, Μάιος 24, 2021 - 4:00μμ

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο της Κάτω Αχαΐας από ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Αχαϊκής, την Κυριακή 23/5)

"Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας μας κ. Μίλτος Γκόφας, ο Γενικός Αρχηγός κ. Γιώργος Καϊάφας και ο ποδοσφαιριστής μας Τάκης Παπαδόπουλος κατά την είσοδο τους στον χώρο των αποδυτηρίων δέχθηκαν λεκτική και σωματική βία από ποδοσφαιριστές και παράγοντες των γηπεδούχων με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δυο πρώτων.

Με την παρέμβαση της αστυνομίας τα γεγονότα έλαβαν τέλος κι έτσι ο προγραμματισμένος αγώνας διεξήχθη κανονικά, χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια και θέλει να πιστέψει τα λόγια των πιο ψύχραιμων παραγόντων της Αχαϊκής, ότι επρόκειτο για ένα ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό και όχι για κάποιο οργανωμένο σχέδιο. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, με ενδιαφέρον θα περιμένουμε να μάθουμε αν οι υπεύθυνοι των επεισοδίων θα υποστούν τις ανάλογες συνέπειες από την Διοίκηση του γειτονικού Συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι πρακτικές αυτές γυρνούν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω και σίγουρα δεν τιμούν το Σωματείο της Αχαϊκής το οποίο έχει διαδραματίσει κι αυτό, την δική του πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. συγχαίρει τους διαιτητές κ.κ. Καδδά, Οικονόμου και Ανδριανό του συνδέσμου Αχαΐας για την άψογη διαιτησία τους στο χθεσινό παιχνίδι με την Αχαϊκή. Τέτοιες διαιτησίες προάγουν το ποδόσφαιρο και είναι αξίες αναφοράς. Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Υποστήριξη: SilkTech