Ο Ολυμπιακός με κόσμο κόντρα στη Ντιναμό

Σάββατο, Ιανουάριος 12, 2019 - 2:01μμ

Παρουσία των φιλάθλων του, θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League, αφού σήμερα η UEFA ανακοίνωσε πως η ποινή αποκλεισμού της έδρας του για μία αγωνιστική είναι με αναστολή δύο ετών.

Επίσης, στους «ερυθρόλευκους» επιβλήθηκε πρόστιμο 90.000 ευρώ, ενώ στην Μίλαν επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι, στον αγώνα των δύο ομάδων για το Europa League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ενώ υπήρξε ρίψη βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Επίσης, πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για λόγους ασφαλείας (μπλοκαρισμένες σκάλες στις εξέδρες) και καθυστερημένη έναρξη του αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (1-3) στις 13 Δεκεμβρίου για τους ομίλους του Europa League. Ο Σίνιεβιτς της ΜΠΑΤΕ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε.

Πρόστιμο επιβλήθηκε σε Παρί Σεν Ζερμέν (35.000 ευρώ) και Ερυθρό Αστέρα (25.000 ευρώ) για τον μεταξύ τους αγώνα στη Γαλλία στις 3 Οκτωβρίου για το Champions League, λόγω επεισοδίων και καθυστερημένης έναρξης.

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν Βέμπερ (Άγιαξ) και Μίλερ (Μπάγερν) για τις κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν στην μεταξύ τους συνάντηση της 12ης Δεκεμβρίου στο Αμστερνταμ για το Champions League.

Αποκλεισμός δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Χάουμε της Βιγιαρεάλ για την κόκκινη κάρτα στη συνάντηση του Europa League με τη Σπαρτάκ Μόσχας, που διεξήχθη στις 13 Δεκεμβρίου στην Ισπανία. Επίσης στη Βιγιαρεάλ επιβλήθηκε πρόστιμο 12.000 ευρώ.

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Κροάτης Λόβρεν για το ματς Κροατία-Ισπανία (3-2), που έγινε στην Κροατία στις 15 Νοεμβρίου για το UEFA Nations League, ενώ στην Κροατία επιβλήθηκε πρόστιμο 13.000 ευρώ.).

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech