O Oλυμπιακός 2-0 την ΑΕΚ * Φωνάζει ο Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Απρίλιος 25, 2021 - 9:41μμ

Χάρη σε δύο γκολ του Μπρούμα στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε την Κυριακή με 2-0 σκορ της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Πορτογάλος άσος μπήκε ως αλλαγή στο β΄ημίχρονο και, σκοράροντας στο 50' και στο 90+2', έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην επικράτηση των πρωταθλητών, οι οποίοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

O Oλυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του αγώνα χωρίς ωστόσο να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά την ΑΕΚ, η οποία μετά το πρώτο 20λεπτο ανέβασε στροφές και σε διάστημα ενός λεπτού έφτασε μία ανάσα από το 0-1 σε δύο περιπτώσεις: στο 24΄ με το σουτ του Μάνταλου, φάση που εξουδετέρωσε ο Κρίστινσον και στο 25' όταν ο Τσιγκρίνσκι απέτυχε να σκοράρει με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Στο 31΄ο Βασιλαντωνόπουλος σκόραρε, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ έξι λεπτά αργότερα δεν μέτρησε γκολ του Ολυμπιακού το οποίο πέτυχε ο Σεμέδο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, καθώς ο διαιτητής, εξετάζοντας ο ίδιος τη φάση, είδε ότι νωρίτερα η μπάλα είχε βρει στο απλωμένο χέρι του Μπουχαλάκη.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Μαρτίνς έκανε τρεις αλλαγές, βλέποντας δύο από τους παίκτες που έριξε στο ματς να συνεργάζονται στο τέρμα, με το οποίο πήρε το προβάδισμα η ομάδα του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα στο 50' ο Ελ Αραμπί τρύπησε την άμυνα της ΑΕΚ και με τη μία έδωσε στον Μπρούμα, ο οποίος προ κενής εστίας έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρούμα εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του Νεντελτσεάρου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΦΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στο γήπεδο της Τούμπας, με τους Πράσινους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο -2 την ΑΕΚ, ωστόσο τελικά βρίσκονται στο -4 από τους «κιτρινόμαυρους», ελέω... Γκεστράνιους.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται ισόβαθμοι με τον Άρη ο οποίος δεν μπόρεσε με τη σειρά του να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης (1-1), και έτσι οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης συγκατοικούν στη 2η θέση με 58 βαθμούς, με τους «κιτρινόμαυρους» όμως να έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία.

Η επόμενη αγωνιστική (5/5):
Άρης – Ολυμπιακός (17:15)
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (19:30)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (21:30)

Δείτε τη βαθμολογία:

Υποστήριξη: SilkTech