Ο ΝΟΠ ξεκίνησε τα φιλικά ενόψει Κυπέλλου Ελλάδας

Κυριακή, Νοέμβριος 4, 2018 - 10:21πμ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η καθημερινή προετοιμασία της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΠ, εν όψει της πρώτης επίσημης υποχρέωσής της στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εντάσσεται και η συμμετοχή της σε τουρνουά που διοργανώνει ο Πανιώνιος με ομάδες της Α2 Εθνικής, 23-25 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Παράλληλα ξεκίνησαν και τα φιλικά με την ΝΕΠ, με την οποία θα «σμίξουν» στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Την Τετάρτη (31/10) το βράδυ στο «Πεπανός» ο Κώστας Σακκαλής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους νεαρούς και νέους παίχτες του σε ένα δυναμικό φιλικό που διαιτήτευσε ο Μάρκος Μάρκοβιτς.

Από την διοίκηση του Ομίλου γίνονται προσπάθειες να υπάρξει συνεργασία με ιδιωτικό γυμναστήριο, ώστε ομάδα του ΝΟΠ (αλλά και άλλα τμήματα) να ακολουθούν σύγχρονη εκγύμναση ενδυνάμωσης, σε συμπλήρωση των ασκήσεων με βάρη που κάνουν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Ο ΝΟΠ ευχαριστεί την ομάδα της ΝΕΠ για την υλοποίηση της κοινής φιλικής αναμέτρησης που αδιαμφισβήτητα ωφελεί και τις δύο ομάδες.

Ιδού -έστω και με προσθαφαιρέσεις- το ρόστερ του ΝΟΠ. Από αριστερά μπροστά οι: Φιρφιλιώνης, Τσασερλής, Πασσάς, Καλογερόπουλος, Σπυράτος, Κριλής, Αργυροκαστρίτης, Κανελλόπουλος (αρχηγός).
Στην πίσω σειρά: Άγνωστος, Πολλάτος, άγνωστος, Λιμαράκης, Γουργουλέτης, Περιπινιάδης, Αθανασόπουλος, Νεγκίζ, Πίτσικας, Βικάτος, Κωνσταντακόπουλος, Μαλανδράκης, Δίπλαρος.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech