Ο ΝΟΠ θα τιμήσει για την προσφορά του τον Ιβο Τρούμπιτς

Παρασκευή, Απρίλιος 5, 2019 - 9:35μμ

Τον σπουδαίο προπονητή, τη δεκαετία του '80, Ιβο Τρούμπιτς σκοπεύει να τιμήσει η διοίκηση του ΝΟΠ στο πλαίσιο του εορτασμού των 90ών γενεθλίων του Ομίλου (1929-2019).

Σε σχετική ανακοίνωση διαβάζουμε: «Πόσο τυχεροί θα αισθάνονται σήμερα οι αθλητές που τον έχουν γνωρίσει στην πισίνα και όσοι άλλοι έχουν συνεργαστεί μαζί του; Αδιαμφισβήτητα είναι ο άνθρωπος που επηρέασε ανεξίτηλα την ιστορία του ΝΟΠ και άλλαξε την πορεία του στις τελευταίες δεκαετίες. Άφησε γερά την φιλοσοφία του με την στροφή στις υποδομές και έθεσε με την σκληρή συστηματική προπόνηση τα θεμέλια του νέου ΝΟΠ της δεκαετίας του 80 και του 90, με τις τεράστιες επιτυχίες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Στο λίγο χρόνο που έμεινε στο ΝΟΠ μπόρεσε να περάσει την πρωτοποριακή για την εποχή δουλειά και τεχνική του και να εμπνεύσει σε μια ομάδα νέων παιδιών (και μετέπειτα προπονητών) από την περιφέρεια της Ελλάδας, την αυτοπεποίθηση και την αύρα του νικητή.

Η διοίκηση του ΝΟΠ σχεδιάζει να έρθει σε επαφή με τον σπουδαίο προπονητή και να τον προσκαλέσει και να το τιμήσει στην Πάτρα, στα πλαίσια του επετειακού έτους των 90 χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου».

Υποστήριξη: SilkTech