Ο ΝΟΠ, τα προβλήματα και η πολιτική στήριξη

Τετάρτη, Απρίλιος 3, 2019 - 6:11μμ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΝΟΠ με αφορμή τις συνεχείς επαφές που έχει με τους υποψηφίους δημάρχους της Πάτρας, αλλά και τους υποψηφίους Περιφερειάρχες.

"Ο ΝΟΠ έχει ως καταστατική αρχή την αποχή από την πολιτική, αλλά υποχρεώνεται όμως και προσπαθεί να συνεργαστεί με όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς σε εθνικό και τοπικό επίπεδο για τα θέματά του. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να προωθήσει τα δίκαια αιτήματα του Ομίλου και να επιλύσει τα προβλήματα που αναδύονται και εμποδίζουν τον κύριο σκοπό της ίδρυσής του όπως «... η σωματική, ηθική, και πνευματική των μελών του ανάπτυξις δια του ναυτικού αθλητισμού, η έμπνευσις προς τα μέλη της αγάπης προς την θάλασσαν και εν γένει η ανάπτυξις του ναυτικού αθλητισμού εν Πάτραις, ήτοι κολυμβήσεως, ναυτικών παιδιών, ιστιοπλοΐας, κωπηλασίας κ.α».

Η διοίκηση του ΝΟΠ, αμερόληπτα και με βάση πάντα την ισοτιμία, συζητά με όλους τους δημοκρατικούς πολιτικούς φορείς και τα πολιτικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να ακούσουν και να συμμεριστούν τους αγωνίες και την προσπάθεια του Ομίλου να λειτουργήσει αυτόνομα, νόμιμα και με αναπτυξιακή προοπτική, όπως επιτάσσει η παράδοση του Ομίλου και οριοθετεί η δημοκρατική κοινωνία των πολιτών.
Στο πλαίσιο αυτό καλωσορίζει και προβάλει τις δηλώσεις των πολιτικών φορέων σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο που υποστηρίζουν, τιμούν και αναδεικνύουν τις διαχρονικές ενέργειες του ΝΟΠ προς όφελος της νεολαίας και των πολιτών της Πάτρας.
Η πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή και υποψηφίου δημάρχου Πατρέων κ. Νίκου Νικολόπουλου Νίκος Νικολόπουλος στο τηλεοπτικό σταθμό Achaia channel, με την ρητή αναφορά του στην ιστορία και λειτουργία του ΝΟΠ (αρχικό σημείο 3:30 λεπτό του βίντεο) αποτελεί ένα σημαντικό σημείο που οφείλουμε να τονίσουμε και να ενημερώσουμε".

Υποστήριξη: SilkTech