Ο ΝΟΠ παραχώρησε το κολυμβητήριό του στις γυναίκες της ΝΕΠ - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Οκτώβριος 7, 2020 - 11:02πμ

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο ΝΟΠ, ο οποίος παραχώρησε το κολυμβητήριό του στη γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ για να προετοιμαστεί ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1.

Με το «Α. Πεπανός» να είναι κλειστό λόγω κρούσματος κορωνοϊού, τα «δελφίνια» του Δημήτρη Μπιτσάκου είχαν μεγάλο πρόβλημα προπονήσεων.

Το μήνυμα του ΝΟΠ:

«Η διοίκηση του ΝΟΠ, μένοντας πιστή όλα αυτά τα χρόνια στις αξίες της ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας στον αθλητισμό, το μεσημέρι της Τρίτης παραχώρησε την ανοιχτή πισίνα του κολυμβητηρίου της Ακτής Δυμαίων, στη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ προκειμένου να κάνει προπόνηση εξαιτίας του προβλήματος που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες και έχει οδηγήσει στο προσωρινό κλείσιμο της πισίνας «Αν. Πεπανός».

Η διοίκηση του ΝΟΠ είναι στο πλευρό της ΝΕΠ και της εύχεται καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής πόλο γυναικών που αναμένεται να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.

Με την ευκαιρία, να σημειωθεί πως η διοίκηση του ΝΟΠ τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας που αναφέρει η ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και προχωρά σε τακτικές απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους του κολυμβητηρίου ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα».

Υποστήριξη: SilkTech