Ο ΝΟΠ πανηγυρίζει το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο!

Κυριακή, Ιούνιος 20, 2021 - 7:01μμ
Η παιδική ομάδα του ΝΟΠ

Επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών στο 49ο πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο παίδων (Κ-15) που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (20/6) στην Αθήνα.

Νίκησε στον μικρό τελικό της διοργάνωσης με 6-4 το Παλαιό Φάληρο και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, επιτυχία που αντανακλά στις προσπάθειες των μικρών παιδιών, των προπονητών τους Σπύρου Μπουλουγουρά και Βασίλη Λαμπάτου, των οικογενειών τους που τους στηρίζουν και φυσικά του Ομίλου.

Ο ΝΟΠ, στην τελική φάση, νίκησε 6-5 τη Βουλιαγμένη, 16-2 τον Ολυμπιακό ενώ έχασε με 15-3 από τον Παναθηναϊκό και με 11-5 από τον ΠΑΟΚ.

Στην ίδια διοργάνωση η ΝΕΠ κατέλαβε την 8η θέση καθώς έχασε από τον Ολυμπιακό με 14-5 στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ
Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» συγχαίρει την Παιδική ομάδα πόλο του ΝΟΠ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι νεαροί παίκτες του Σπύρου Μπουλουγουρά έδειξαν ότι διαθέτουν ταλέντο και ικανότητες και ότι το μέλλον τους ανήκει, αρκεί να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά. Πολλά συγχαρητήρια στον ΝΟΠ γιατί η επιτυχία του ήταν επιτυχία για ολόκληρη την Πάτρα και μας έδωσε χαρά σε δύσκολες εποχές.

Υποστήριξη: SilkTech