Ο ΝΟΠ νέα νίκη στη Χίο, ήττα για την ΝΕΠ

Κυριακή, Ιανουάριος 8, 2023 - 12:02πμ
Σε δράση ο Δ. Κραβαρίτης

Ο ΝΟΠ απέδρασε και από τη Χίο με ένα μεγάλο διπλό επί της ΠΕΚΕΒ με σκορ 14-9, με το οποίο η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Το τέλος της α΄ περιόδου βρήκε την ΠΕΚΕΒ να προηγείται με 2-1, για να φτάσουμε στο ημίχρονο στο ισόπαλο σκορ 4-4. Στη γ΄ περίοδο και οι δύο ομάδες βελτίωσαν την επίθεση τους και βρήκαν λύσεις με το σκορ να βρίσκεται στο 7-7.

Στη δ΄ και τελευταία περίοδο, ο ΝΟΠ παίζοντας ωραίο πόλο και δείχνοντας τρομερή επιθετική δεινότητα, πέτυχε 7 γκολ και κατάφερε να επικρατήσει με το τελικό 14-9.

Αξιοσημείωτη η επιθετική συνεισφορά του Απόστολου Γεωργαρά, ο οποίος πέτυχε συνολικά 7 τέρματα.

Στην αρχή του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Απόστολου Γεωργαρά. Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΝΟΠ: «Ευχαριστούμε την ομάδα της ΠΕΚΕΒ για την κίνηση αυτή, η οποία δείχνει πόσο σημαντικός ήταν ο κύριος Απόστολος για την οικογένεια του ναυταθλητισμού στην Ελλάδα».

Διαιτητές: Σταυρίδης-Κουρτίδης. Τα 8λεπτα: 2-1, 2-3, 3-3, 2-7.

ΝΟΠ (Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Πολάτος, Κανελλόπουλος 1, Γκότσης, Πασσάς 1, Ανδρικόπουλος 2, Παπαχριστόπουλος 2, Γεωργαράς 7, Αγγελόπουλος, Αλάτσης, Βουτσινάς, Μπετχαβάς 1, Βικάτος.

ΝΕΑ ΗΤΤΑ Η ΝΕΠ

Την ήττα με σκορ 12-9 από τον Νηρέα στον Γέρακα γνώρισε η ΝΕΠ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλους.
Διαιτητές: Αχλαδιώτης-Παντελής. Τα 8λεπτα: 3-3, 4-2, 3-2, 2-2.
ΝΕΠ: Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 3, Σαλπόγλου, Τουλγαρίδης 2, Τσίπης, Μπρακατσέλος, Σπανογιάννης, Κωνσταντακόπουλος 1, Πίτσικας 1, Καρράς, Αντίοχος 1, Τσαγρής, Δραγώνας, Καλαμάς, Γιαννακόπουλος 1.

Υποστήριξη: SilkTech