Ο ΝΟΠ κοινή προετοιμασία με την Κέρκυρα

Τρίτη, Νοέμβριος 22, 2022 - 8:00πμ
Ένα διήμερο με συνεχείς εντατικές προπονήσεις και αγώνες

Κοινή προετοιμασία με τον ΝΑΟ Κερκυρας που ήρθε στην Πάτρα προσκεκλημένος του ΝΟΠ. Οι αθλητές από την παιδική, την εφηβική και την ανδρική ομάδα του ΝΟΠ πέρασαν ένα διήμερο με συνεχείς και εντατικές προπονήσεις και αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της Κέρκυρας. Η κοινή προετοιμασία αφορούσε κυρίως τις ανδρικές ομάδες των δύο συλλόγων που τον Δεκέμβριο ξεκινούν την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά οι προπονητές του ΝΟΠ Βασίλης Λαμπάτος και Δημήτρης Κραβαρίτης δοκίμασαν πολλά σχήματα και έδωσαν την ευκαιρία σε νεαρότερους αθλητές να αγωνιστούν μαζί με τους άνδρες.
"Ευχαριστούμε τον ΝΑΟ Κέρκυρα που αποδέχθηκε την πρόσκληση και ήρθαν στην Πάτρα. Συγχαρητήρια στο προσωπικό του Εθνικού Κολυμβητηρίου.
Αξίζει να γίνει αναφορά στην καταπληκτική εικόνα που παρουσίαζε Σάββατο & Κυριακή το Εθνικό κολυμβητήριο, συνεχώς γεμάτο και στις δύο δεξαμενές από αθλητές και αθλήτριες των τοπικών σωματείων και εκατοντάδες φιλοξενούμενους από διάφορες προσκεκλημένες ομάδες. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην διοίκηση και τους υπαλλήλους του ΠΕΑΚ, που κρατούν ανοικτό το κολυμβητήριο από τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής και προσφέρουν την δυνατότητα να γίνονται κοινές προετοιμασίες με φιλοξενούμενες ομάδες που προάγουν την Πατρινή υδατοσφαίριση.
Να ευχηθούμε να συνεχιστούν αυτές οι συνθήκες και σίγουρα θα έχουμε σημαντικά αποτελέσματα στο αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και στην οικονομία μικρής κλίμακας της πόλης.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την συνδρομή σας.
Ευχαριστίες τέλος στους διαιτητές Μάρκοβιτς και Μποσγανά που προσφέρθηκαν και διαιτητεύσαν όλους τους αγώνες του Σ//K, διευκολύνοντας αφάνταστα την κοινή προετοιμασία" αναφέρει η σχετική ανάρτηση του Ναυτικού Ομίλου Πάτρας.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, πισίνα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, πισίνα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ‎13 άτομα, πισίνα, εσωτερικός χώρος και ‎κείμενο που λέει "‎TH Oжη BIA ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝΜΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Patum SNSIERN SUPER SUPERTRAVEL V料 SUPERCARGO CARGO ידשועשוך 國星明具 PRONOAA AANIO ·m C ΝOn ΝΟΝΟΠΙ NON‎"‎‎

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, πισίνα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, πισίνα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, πισίνα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται, πισίνα και κείμενο που λέει "Quines BUS Bue ราบ KRAFT PAINTA mau EPKyPAH KEPAYPAL PAI N.A.O. स EPKY WATER POLO KRAFT PUNYS N.A. A.O. O. KEPK KEKy ΡΑΣ ฟ ΡΑΣ WATER POLO"

Υποστήριξη: SilkTech