Ο ΝΟΠ φουλ για την Α1, σώθηκε η ΝΕΠ

Σάββατο, Μάιος 14, 2022 - 12:03πμ
Πάρτι και στο Χαλάνδρι

Πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος για την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στο Νηρέα Γέρακα με σκορ 14-7, το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα.

Εξαιρετική εμφάνιση, μία ακόμα, από τους παίκτες του Βασίλη Λαμπάτου που δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους και δείχνουν απόλυτα έτοιμοι για το τελευταίο βήμα της χρονιάς, την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα και ο ΝΟΠ κόντρα στον Ηλυσιακό έχει το πλεονέκτημα έδρας (2 νίκες απαιτούνται).

Μεγάλο ραντεβού την Τετάρτη στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός" στις 8μ.μ.
Τα 8λεπτα: 2-4, 2-3, 1-3, 2-4

ΝΟΠ: Βυθούλκας, Μαυριόπουλος, Κανελλόπουλος 1, Γεωργαράς, Πολλάτος, Ρογδάκης 1, Λυκούδης 2, Γκότσης (επέστρεψε κι ήταν εξαιρετικός) 1, Γουρδούπης, Παπαχριστόπουλος, Ανδρικόπουλος 3, Κωνσταντακόπουλος, Πασσάς 3, Καραΐσκος, Νεγκίζ 3!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΝΕΠ
Σπουδαία νίκη με 15-10 πέτυχε αργά το βράδυ της Τετάρτης η ΝΕΠ με 15-10 εκτός έδρας επί της ΑΕ Χαϊδαρίου.
Έτσι, η ομάδα του Μιχάλη Ξανθόπουλου έκανε το 2-0 νίκες και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

* Ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Μανώλης Τσουραμάνης, ο οποίος ηγήθηκε της αποστολής στο Χαϊδάρι, δήλωσε τα εξής για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Α2 Εθνική Ανδρών του πόλο: «Καταφέραμε και πήραμε τα δύο παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Τα παιδιά έδειξαν τη σοβαρότητα που έπρεπε. Ευελπιστούμε του χρόνου να πάμε ακόμη καλύτερα».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech