Ο ΝΟΠ έχασε από τον Ηλυσιακό, θα παίξει στον μικρό τελικό

Κυριακή, Νοέμβριος 17, 2019 - 11:28πμ

ΓΣ Περιστερίου – Ηλυσιακός είναι το ζευγάρι του τελικού στο τουρνουά του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ) για ομάδες της Α2 Ανδρών.

Οι δύο ομάδες μετά το 4/4 στη φάση των ομίλων επικράτησαν και στους ημιτελικούς που διεξάγονται στο κολυμβητήριο του Περιστερίου και θα συναντηθούν στις 17:00 στον τελικό. Ο ΓΣΠ επικράτησε με 18-10 του ΓΣ Ηλιούπολης στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Ηλυσιακός νίκησε με 10-7 τον ΝΟ Πατρών στο δεύτερο αγώνα, νωρίς το πρωί της Κυριακής (17/11).

Στον πρώτο αγώνα ο ΓΣ Περιστερίου πήρε από το ημίχρονο μεγάλο προβάδισμα (11-4) και στη συνέχεια οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές τους.

Το δεύτερο παιχνίδι ήταν πολύ πιο αμφίρροπο με τον Ηλυσιακό να έχει συνεχώς το προβάδισμα, όμως ο ΝΟΠ απαντούσε συνεχώς. Το ημίχρονο έληξε με 6-5 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας, η οποία στη συνέχεια ξέφυγε με τρία (8-5) πριν ο ΝΟΠ μειώσει σε 8-7. Όμως, από εκεί και πέρα δεν είχε λύσεις με τον Ηλυσιακό να κλείνει την αναμέτρηση με το υπέρ του 10-7.

ΝΟ Πατρών – Ηλυσιακός 7-10 (3-3, 2-3, 2-3, 0-1)

ΝΟ Πατρών (Παναγιώτης Βασιλόπουλος): Αθανασόπουλος, Πολάτος 2, Κανελλόπουλος Β. 1, Ζερνιώτης, Γουρδούπης, Μάγγος 1, Κωνσταντακόπουλος, Νταλάπας, Γκότσης Π., Ανδρικόπουλος 2, Πασσάς, Βυθούλκας Δ., Αβαγιανός, Νεγκίζ 1

Ηλυσιακός (Γιάννης Σταύρου): Τρελλόπουλος, Χριστοφίδης 1, Γέμελος, Μπεκές, Αναγνωστόπουλος, Λάππας, Πάλιος 2, Γούσης 1, Τούμπουρος, Τασσόπουλος 3, Μπερτόλης 2, Ξανθόπουλος, Σπηλιώτης, Φέγγος, Τσιρώνης 1

ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech