Ο ΝΟΠ έχασε 19-9 στο Περιστέρι

Σάββατο, Ιανουάριος 18, 2020 - 8:03μμ

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α2 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών ο ΓΣ Περιστερίου καθώς επικράτησε με 19-9 του ΝΟ Πατρών και έκανε το 6/6 στο Νότιο Όμιλο.

Από την πλευρά τους οι Πατρινοί παρέμειναν στους έξι βαθμούς στο ντεμπούτο του Βασίλη Λαμπάτου στον πάγκο της ομάδας και την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την ΠΕΚΕ Βροντάδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διεξήχθη με χρονόμετρο χειρός καθώς το λογισμικού του χρονομέτρου του κολυμβητηρίου παρουσίασε βλάβη με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί ούτε το τριαντάρι της επίθεσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΓΣ Περιστερίου επέβαλε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης το ρυθμό του φτάνοντας σε μια ακόμη εύκολη επικράτηση. Το συγκρότημα του Κώστα Λούδη προηγήθηκε με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι συνέχισαν σε υψηλό τέμπο αυξάνοντας συνεχώς τη διαφορά. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Αγκόρτσας που σημείωσε πέντε τέρματα.

ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Πατρών 19-9 (5-1, 6-2, 6-3, 2-3)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 2, Λαδάς Π. 1, Λαδάς Σ. 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 3, Σκαρπέλης 2, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 5, Κλήμος 1, Τζώρτζης 3, Τσαγκάρης 1, Κουμής, Ατιέ Μ., Τσιφτσής

ΝΟ Πατρών (Βασίλης Λαμπάτος): Βυθούλκας Δ., Πολλάτος 1, Κανελλόπουλος Β. 1, Γουρδούπης, Αβαγιανός 1, Κωνσταντακόπουλος 2, Μάγγος 2, Γκότσης Π., Ανδρικόπουλος 1, Πασσάς 1, Αθανασόπουλος, Νεγκίζ

Υποστήριξη: SilkTech